حمایت سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از تحریم یک شرکت تایلندی مرتبط با ماهان ایر

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پیامی توییتری از اقدام اخیر وزارت خزانه‌داری آمریکا مبنی بر تحریم یک شرکت هواپیمایی تایلندی به علت همکاری با ماهان ایر حمایت کرد.

کد خبر: ۹۸۷۱
۱۱:۰۶ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۷

دیدارنیوز - هیتر نائورت در این پیام با طرح ادعاهایی واهی نسبت به نحوه تامین درآمد ماهان ایر و با بیان این ادعا که ایران جنگنده و تسلیحات برای کمک به اسد می‌فرستند به جای آنکه به داد اقتصاد بد مدیریت شده‌ خود برسد، نوشت: این اقدام خزانه‌داری آمریکا یک هشدار است. صنعت هوانوردی نباید از تروریسم سود ببرد.

 به نوشته روزنامه‌ وال استریت ژورنال، وزارت خزانه داری آمریکا روز جمعه‌ با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که یک شرکت هواپیمایی تایلندی را به علت همکاری با خطوط هواپیمایی ماهان ایر تحریم می‌کند که بخشی از تلاش‌های واشنگتن برای تضعیف این شرکت هواپیمایی ایرانی است.

استفان منوچین ، وزیر خزانه داری آمریکا ضمن انتشار این بیانیه به تکرار ادعاهای بی اساس و واهی واشنگتن علیه ایران پرداخت و مدعی شد: ماهان ایر  در حالی که  میلیون‌ها غیر نظامی بی گناه در منطقه ادلب سوریه در معرض خطر حملات از سوی اسد و حامیانش ایران و روسیه قرار دارند، کماکان هر هفته‌ به سوریه پرواز می‌کند.

به نوشته وال استریت ژورنال، وزارت خزانه داری آمریکا با تحریم کردن این شرکت هواپیمایی تایلندی به دنبال این است که عملیات‌های جهانی بزرگترین خطوط هواپیمایی ایران را هدف قرار دهد. این وزارتخانه همچنین مدعی است که سوریه ممکن است باز هم یک حمله شیمیایی دیگر  علیه غیر نظامیان انجام دهد.

علیرضا میریوسفی، سخنگوی هیات نمایندگی ایران در سازمان ملل، گفت‌ که این اقدام آمریکا الگویی برای آسیب وارد کردن به منافع اقتصادی ایران و مشارکت های جهانی‌اش است.

وی همچنین تاکید کرد که ماهان ایر یک شرکت هواپیمایی مشروع و قانونی است و باید بتواند فعالیت‌های اقتصادی‌اش را بدون اخلال و مشکل انجام دهد.

بنابراین این گزارش آمریکا پیش از این در سال 2011 شرکت ماهان ایر را به دلیل حمایتش از نیروهای قدس سپاه پاسداران هدف تحریم قرار داد و مدعی شد که این نیروها از طریق ماهان ایر به سوریه تسلیحات و نیرو ارسال می‌کنند.

ماهان ایر و این شرکت هواپیمایی تایلندی تاکنون به درخواست‌ها برای اظهار نظر درباره تحریم جدید آمریکا پاسخ نداده‌اند.

قرار دادن یک شرکت در لیست سیاه تحریم‌های آمریکا دارایی‌های آن را هدف قرار می‌دهد و مانع از دسترسی آن به بازارهای آمریکایی می‌شود و در نتیجه‌ می‌تواند دسترسی به سیستم بانکی و تامین مالی را غیر ممکن کند. دادستان‌های فدرال و وزارت خزانه داری آمریکا نیز می‌توانند آنها را به دلیل نقض تحریم‌های آمریکا هدف مالیات و جریمه‌های سنگین قرار دهند.

این ادعاهای نخ نما در حالی مطرح می‌شود که  ایران بارها هر گونه ادعا مبنی بر انتقال سلاح و نیرو به سوریه را تکذیب کرده است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: