یادداشتی از زهرا نژادبهرام
زهرا نژادبهرام در یادداشت خود در روزنامه اعتماد با عنوان «شرایط بیم و امید در کشور» نوشت: لازم است دولت چهاردهم با نگاهی دیگر به مذاکرات و با اعتماد به هوشمندی دیپلماسی ایرانی خارج از فضاسازیهای بخشهای مخالف مذاکره راهی متفاوت را طی کند که منجر به کاهش بیمها و افزایش امیدها شود.
یادداشتی به قلم محمدجواد روح از شعارهای اول انقلاب تا مذاکرات ایران و آمریکا در عمان
محمدجواد روح در یادداشتی با عنوان «جنگ با رنگ پاک نمیشود» به شعارهای انقلابی و پیامهای روی دیوار آن روزها پرداخت و در روزنامه هممیهن نوشت: چه شد یاد آن شعار نوجوانان روزهای انقلاب افتادم؟ قضیه برمیگردد به عکسی که نیویورکتایمز از رنگآمیزی دیوار معروف ضدآمریکایی در خیابان کریمخان تهران منتشر کرد و چنین به مخاطبان جهانیاش القا میشد که حکومت ایران همزمان با ازسرگیری مذاکره با آمریکا، به پاکسازی آرام و تدریجی نمادهای ضدآمریکایی در تهران و کلانشهرهای خود نیز برآمده است. البته، همان دیروز مشخص شد که شعاری از آن دیوار بلند و معروف پاک نشده است و صرفاً، رنگآمیزی جدیدی بوده برای نوسازی شعار قدیمی.
یادداشتی از عارف دهقاندار
عارف دهقاندار در یادداشت خود درباره مذاکرات عمان با عنوان «آیا توافق اولیه میان ایران - آمریکا نزدیک است؟» نوشت: از دیدگاه بسیاری از کارشناسان، مطالبات طرف امریکایی غیرمنطقی و غیرواقعبینانه است. البته هنوز مشخص نیست امریکا دقیقا چه پیشنهادهایی را روی میز مذاکره خواهد گذاشت.
حشمتا... فلاحتپیشه از مذاکرات در مسقط نوشت
فلاحتپیشه، کارشناس روابط بینالملل درباره دور اول مذاکرات ایران و آمریکا در عمان نوشت: باید گفت با توجه به فضای منفی گذشته، نوع مذاکراتی که در عمان برگزار شد، گامی رو به جلو محسوب میشود. به نظر میرسد مذاکرات آینده مذاکرات پیچیدهای خواهد بود و طرفین باید بر اساس دستور کار مشخص روند مذاکرات را ادامه دهند و در صورتی که طرفین بخواهند از طریق مذاکرات مشکلات را رفع کنند، آنگاه میتوان به مذاکره برای رسیدن به نتیجه امیدوار بود.
یادداشت زیدآبادی درباره مذاکرات امروز در عمان
احمد زیدآبادی، فعال سیاسی و روزنامهنگار در یادداشتی درباره مذاکرات امروز ایران و آمریکا در مسقط نوشت: اگر مذاکرات امروز ایران و آمریکا در مسقط وارد روندی رو به پیشرفت و موفقیت شود، در آن صورت، زمانِ فعال شدن «نیروی چهارم» در جامعه ایرانی فرا رسیده است.
یادداشتی از دکتر داود محمدی، استاد دانشگاه
دکتر داود محمدی، استاد دانشگاه و کنشگر اجتماعی درباره سرمایهگذاری در تولید و نیازمندیهای آن در سال ۱۴۰۴ یادداشتی را برای دیدارنیوز ارسال کرده که میخوانید.
یادداشتی به قلم علی ربیعی
علی ربیعی، در یادداشتی با عنوان «هسته سخت نظام امنیت ملی» نوشت: وقتی عموم جامعه با نارضایتی همراه شدند، گسترش سیاستهای مورد تاکید جریان پیشگفته از جمله قوانینی که تعارض با جامعه ایجاد میکنند به بهانه تامین خواسته هسته سخت؛ در میان مدت، احتمال نشان دادن نارضایتیها به اشکال مختلف و در نهایت در خیابانها را افزایش میدهد. این پیامد ضد امنیت ملی، حاصل از چنین رویکردی است.
یادداشتی از داوود حشمتی به بهانه اعلام مذاکره میان ایران و آمریکا
«تله لیبی؛ بازی روانی نتانیاهو برای ناکام کردن توافق تهران-واشنگتن» این عنوان یادداشتی از داوود حشمتی، روزنامهنگار و تحلیلگر سیاسی است که به شیطنت نتانیاهو، مذاکره ایران و آمریکا و نگرانی تندروها و مخالفان توافق در ایران هم اشاره کرده است.
یادداشتی از علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری
علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در یادداشت خود در روزنامه هممیهن، به جنجال پیامک حجاب اجباری در اصفهان اشاره کرد و نوشت: نمیدانم آقای رئیسجمهور در میان انبوه مشغلههایی که دارد آیا اخبار اخیر درباره اجرای خودسرانه قانون حجاب در اصفهان، آن هم توسط یک نهاد غیردولتی یعنی ستاد امربهمعروف را دریافت کردهاند یا خیر؟ با این دست اخبار باید بیم از هم پاشیده شدن حاکمیت ملی و اقتدار دولت مرکزی را داشت.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد
موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.