منوی باز فضانوردان چینی در ایستگاه فضایی!

فضانوردان ماموریت "۱۲ Shenzhou" چین که اخیرا زمین را به مقصد ایستگاه فضایی در حال ساخت چین ترک کردند، در آنجا می‌توانند نه تنها لذت زندگی در شرایط ریزگرانش را تجربه کنند بلکه غذا‌های مورد علاقه خود را نیز مصرف کنند.

کد خبر: ۹۷۶۷۱
۱۱:۳۹ - ۰۵ تير ۱۴۰۰

دیدارنیوز ـ به نقل از اسپیس، فضانوردان ماموریت "۱۲ Shenzhou" چین در مدت سه ماه اقامت خود در مدار می‌توانند وعده‌های غذایی خود را از بین بیش از ۱۲۰ نوع غذا انتخاب کنند.

سه فضانورد به نام‌های نی هایشنگ (Nie Haisheng)، لیو بومینگ (Liu Boming) و تانگ هونگبو (Tang Hongbo) در ۱۷ ژوئن وارد ماژول ایستگاه فضایی تیانه شدند و اکنون به تجهیزات موجود در فضاپیمای باری تیانژو ۲ که در تاریخ ۲۹ مه پرتاب شد، دسترسی پیدا کرده‌اند. در میان ۶.۸ تن موادی که این فضاپیما به فضا برده است، طیف وسیعی از غذا‌ها و نوشیدنی شامل انواع چای، آب میوه و سوپ قرار دارد. این فضاپیما همچنین حامل چند کولر برای ذخیره میوه‌ها و سبزیجات تازه بود.

قرار است این سه فضانورد چینی در مدت اقامت خود در آنجا انواع آزمایشات و فعالیت‌های نگهداری را انجام دهند.

تیانه یکی از سه بخش اصلی اولین ایستگاه فضایی توسعه‌یافته چین است که با ایستگاه فضایی بین‌المللی رقابت می‌کند. ایستگاه فضایی چین حداقل ۱۰ سال در فضا خواهد ماند، در حالی که انتظار می‌رود ایستگاه فضایی بین‌المللی در سال ۲۰۳۰ به فعالیت خود پایان دهد.

فضانوردان چینی در ماژول تیانه ایستگاه فضایی تیانگونگ ۱۲۰ نوع غذا برای انتخاب در زمان صرف غذا دارند. در اینجا یک تصویر از یکی از فضانوردان که در حال نوشیدن یکی از نوشیدنی‌ها است قابل مشاهده است.

"هوانگ ویفن" (Huang Weifen) مربی اصلی فضانورد چین به ایستگاه تلویزیونی CCTV متعلق به دولت چین گفت: غذا‌ها معمولاً جامد، بدون استخوان و در قطعات کوچک و متناسب با سلیقه شخصی فضانوردان انتخاب می‌شوند. وعده‌های غذایی شامل گوشت خوک خرد شده در سس سیر، مرغ کونگ پائو، گوشت گاو فلفل سیاه، ترشی کلم و گوشت خوک خرد شده و بسیاری غذا دیگر است.

هوانگ گفت: ما همچنین این ایستگاه فضایی را به آشپزخانه و اجاق مایکروویو مجهز کرده‌ایم، بنابراین فضانوردان روش‌های بیشتری برای گرم کردن غذا دارند. آن‌ها می‌توانند هر زمان که بخواهند غذای گرم داشته باشند.

بنابر گزارش‌ها فضانوردان از چاشنی‌هایی مانند سس گوشت خوک و سس فلفل سیچوان برای کمک به سازگاری با از دست دادن موقتی حس چشایی در شرایط ریزگرانش استفاده می‌کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: