جریمه محدودیت تردد پنج روزه اعلام شد

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: میزان اعمال قانون در طرح محدودیت تردد برای شهر‌های گروه قرمز مبلغ یک میلیون تومان و شهر‌های زرد و نارنجی به میزان پانصد هزار تومان است.

کد خبر: ۹۴۲۴۵
۱۳:۴۷ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۰

دیدارنیوز ـ سرهنگ احمد شیرانی در این باره اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا از امروز چهارشنبه ساعت ۱۲ تا ساعت ۱۲ روز دوشنبه ۱۷ خرداد محدودیت‌های تردد بین استان‌های سراسر کشور در تمام گروه‌های رنگ بندی قرمز، نارنجی و زرد اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: علاوه بر اجرای آخرین مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا کماکان طبق روال قبل خروج خودرو‌ها با پلاک بومی و ورود با پلاک غیربومی به شهر‌های گروه قرمز و نارنجی ممنوع است.

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا اظهار کرد: محدودیت تردد شبانه از ساعت ۲۲ تا سه بامداد در تمام شهر‌های کشور ادامه دارد. ثبت تخلفات تردد‌های غیرمجاز در این طرح توسط دوربین‌های مکانیزه ثبت تخلف و تیم‌های استقراری و گشتی پلیس صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه تیم‌های پلیس مطمئنا تذکر به رانندگان و توصیه به پرهیز از سفر را مجددا به رانندگان اعلام می‌کنند، گفت: در صورت عدم انصراف راننده از سفر و اصرار راننده به ادامه مسیر برابر مقررات نسبت به اعمال قانون راننده متخلف اقدام می‌کنند. میزان اعمال قانون در این طرح برای شهر‌های گروه قرمز مبلغ یک میلیون تومان و شهر‌های زرد و نارنجی به میزان پانصد هزار تومان است.

منبع: ایسنا
برچسب ها: ممنوعیت تردد
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: