سازمان غذا و داروی آمریکا واکنش‌های آلرژیک واکسن کرونا را بررسی می‌کند

سازمان غذا و داروی آمریکا در حال بررسی پنج واکنش آلرژیک است که پس از تزریق واکسن ضد کرونای شرکت‌های فایزر و بایون‌تک در ایالات متحده مشاهده شده است.

کد خبر: ۷۸۲۴۲
۱۴:۳۸ - ۲۹ آذر ۱۳۹۹

 

دیدارنیوز ـ به نقل از خبرگزاری رویترز، «پیتر مارکس» مدیر مرکز ارزیابی و تحقیقات زیست شناسی سازمان غذا و داروی آمریکا گفت واکنش‌های آلرژیک به این واکسن در بیش از یک ایالت از جمله آلاسکا گزارش شده است.

وی تاکید کرد که یک ماده شیمیایی به نام پلی اتیلن گلیکول، ترکیبی در واکسن فایزر و واکسن مُدرنا است که ممکن است عنصر مسبب این واکنش‌ها باشد.

مارکس گفت که واکنش‌های آلرژیک به این ماده ممکن است شایع‌تر از آنچه قبلا به آن پی برده شده بود، باشد.

موارد آلرژیک گزارش شده در آلاسکا شبیه دو موردی است که هفته گذشته در انگلیس درمورد آن گزارش شد.

انگلیس اعلام کرده که هر فردی که از پیشینه واکنش‌های آلرژیک شدید به دارو یا غذا برخوردار است، نباید واکسن کرونا شرکت‌های فایزر – بایون تک را دریافت کند.

با این حال، سازمان غذا و داروی آمریکا تصریح کرد که اکثر آمریکایی‌هایی که آلرژی دارند، برای دریافت این واکسن باید ایمن باشند.

این سازمان اعلام کرد که فقط افرادی که قبلا واکنش‌های شدید آلرژیک به واکسن یا مواد مورد استفاده در این واکسن خاص را دارند، باید از تزریق آن خودداری کنند.

سازمان غذا و داروی آمریکا روز جمعه اعلام کرد که واکسن مُدرنا نباید به افرادی با سابقه شناخته شده واکنش‌های شدید آلرژیک به هر یک از اجزای واکسن، تزریق شود.

سازمان غذا و داروی آمریکا، واکسن ضد کرونای تولیدی شرکت مُدرنا را برای مصارف اضطراری تایید کرده است.

۱۷ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۷۰ نفر در آمریکا به کووید – ۱۹ مبتلا شده اند. از این تعداد، ۳۱۷ هزار و ۹۲۰ نفر فوت کرده و ۱۰ میلیون و ۲۹۱ هزار و ۱۲۶ نفر بهبود یافته اند.
 
منبع: ایرنا
برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: