معاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان:

۲۶۳ میلیارد تومان از اعتبارات اشتغال روستایی کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شده است

معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۶۳ میلیارد تومان از اعتبارات اشتغال روستایی استان منجر به عقد قرار داد و پرداخت شده است.

کد خبر: ۵۱۴۶۳
۱۴:۳۴ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۸

دیدارنیوز ـ آیت ارمغانی افزود: میزان اعتبار برای اشتغال روستایی استان ۳۰۲ میلیارد تومان بوده است که تاکنون از این میزان ۲۸۱ میلیارد تومان منجر به عقد قرارداد شده و بالغ بر ۲۶۳ میلیارد تومان از این مبلغ به سرمایه گزاران روستایی پرداخت شد.
 
وی اظهارکرد: این اعتبارات باعث رونق تولید، بهبود فضای کسب و کار در مناطق روستایی، ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهر‌ها می‌شود.
 
معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: میزان اعتبار مشاغل خانگی از ابتدای سال جاری تاکنون چهار میلیارد و دویست میلیون تومان بوده است که از طریق بانک‌های توسعه تعاون و رفاه کارگران پرداخت می‌شود.
 
ارمغانی تصریح کرد: در سال گذشته میزان اعتبار مشاغل خانگی ۶میلیارد تومان بوده که کامل جذب شد و در سال‌جاری چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اختصاص داده شده که تاکنون بالغ بر چهار میلیارد تومان از این میزان جذب شده است.
 
وی ادامه داد: مشاغل خانگی در بین خانم‌های این استان بیشتر از آقایان مورد استقبال قرار گرفت و بیشتر در رشته‌های صنایع دستی (فرش دستباف، گلیم بافی، دوخت البسه محلی، چرم دوزی) و بسته بندی محصولات غذایی (سبزیجات، حبوبات و خشکبار) و همچنین پخت انواع نان محلی است.
 
معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه بیشترین تسهیلات بانکی در شهرستان بویراحمد به دلیل جمعیت بیشتر و سپس در شهرستان‌های کهگیلویه و گچساران در رشته‌های مختلف مشاغل خانگی پرداخت شده است، عنوان کرد: در شهرستان‌های گچساران و دنا بیشتر در زمینه صنایع دستی، در شهرستان کهگیلویه در بخش دام و محصولات دامی و در شهرستان بهمئی در زمینه خیاطی و دوخت پوشاک تسهیلات پرداخت شده است.
 
ارمغانی با بیان اینکه تمرکز وزارت کار بر پرداخت تسهیلات پشتیبان است، تاکید کرد: طی سال‌های ۹۷ و ۹۸ تعداد ۱۸۵۰مجوز برای ایجاد طرح مشاغل خانگی توسط اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی صادر شده که ۱۰۸ مورد از ان‌ها در قالب پشتیبان می‌باشند و حدود ۴۰ درصد تسهیلات پرداختی در قالب پشتیبان بوده است.
 
وی بیان کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با الگوی نوین منبعد با همکاری جهاددانشگاهی بعنوان نهاد واسط، تسهیل گر و توسعه‌ای طرح و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بعنوان ناظر اجرا خواهد شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: