سن مصرف مواد مخدر و روانگردان‌ها در زنان پایین آمده است

معاون امور توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه آمار اعتیاد زنان در استان کرمان بیشتر از دیگر استان ها نیست تصریح کرد: متاسفانه سن مصرف مواد مخدر و روانگردان ها در زنان پایین آمده و الگوی مصرف متفاوت شده است.

کد خبر: ۴۴۵۷
۰۹:۲۰ - ۱۶ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - موسی دریجانی با اشاره به اینکه درمان اجباری معتادان متجاهر از سال قبل به بهزیستی واگذار شده، اظهار کرد: در این راستا مراکزی که بدون اخذ مجوز بودند و مجوز از ستاد مبارزه با مواد مخدر دریافت نگرده بودند، تعطیل و مجوزدارها به بهزیستی واگذار شد.

وی افزود: در استان کرمان یک مرکز ماده ۱۶ ویژه مردان مشغول به فعالیت است که با وضعیت مناسبی اداره می شود و یک مرکز ویژه زنان فعال بود که مجوز و اعتبار لازم را نداشت و  متاسفانه به اداره کل بهزیستی استان واگذار نشد و در نتیجه منجر به تعطیلی این مرکز شد.

دریجانی تصریح کرد: مکاتبات زیادی در این راستا از سوی اداره کل بهزیستی استان کرمان صورت گرفت که وجود مرکز ماده 16 برای زنان در استان کرمان نیاز است و می تواند مشکل این حوزه را حل بکند اما متاسفانه به دلیل نداشتن مجوزهای لازم، اجازه ادامه فعالیت به این مرکز داده نشد.

وی در ادامه درباره اعتیاد زنان بیان کرد: در مجموع آمار اعتیاد دقیق نیست و برآورد شده ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در کشور ما مبتلا به اعتیاد باشند.

معاون اداره کل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه اعلام می‌شود، در دنیا یک سوم جمعیت افراد معتاد را زنان تشکیل می دهند اما در ایران این عدد خیلی متفاوت است افزود: مصرف الکل در دنیا جزء مقوله اعتیاد است اما  در کشور ما به دلیل اعتقادات مردم این مسئله خیلی کم بوده و آمار اعتیاد زنان رقمی بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار نفر است.

دریجانی اظهار کرد: با توجه به نگاه جامعه به زنان و قبح مصرف مواد در زنان مراجعه این گروه به درمان کمتر است و ما آمار اعتیاد زنان را ۵.۳ درصد در نظر می گیریم.

وی با بیان اینکه در استان کرمان نیز آمار به همین منوال بوده و آمار اعتیاد زنان در استان کرمان بیشتر از دیگر استان ها نیست تصریح کرد: متاسفانه سن مصرف مواد مخدر و روانگردان ها در زنان پایین آمده و الگوی مصرف متفاوت شده است.

معاون اداره کل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه در حال حاضر قبح این مسئله شکسته شده و شاهد شیوع مصرف قلیان در بین خانواده ها و فرزندان هستیم گفت: مسئله دیگر بحث لاغری و زیبایی و تبلیغات سوء در زمینه مصرف شیشه به ویژه در آرایشگاه های زنانه است که در پی آن شیوع مواد روانگردان و محرک در جامعه زنان بیشتر شده و سن آمار پایین آمده است.

دریجانی با تاکید بر اینکه این مسئله زنگ خطری است که برای مقابله با آن باید تدبیر و راهکار مناسب و همکاری رسانه که می تواند به مردم اگاهی داده و کمک کند، اقدام کنیم، تصریح کرد: زنان نقش موثری در تعلیم و تربیت، تربیت فرزند، نشاط اجتماعی و خانواده دارند و باید به آنها توجه ویژه داشت، پس باید همه دست اندرکاران و متخصصان دست به دست هم داده و مسائل و مشکلاتی از جمله اعتیاد و ... را در جامعه کاهش دهیم.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: