وقتی هنر ایرانی در ایران جایگاهی ندارد

داور هفدهمین جشنواره خوشنویسی رضوی با بیان اینکه آثار درخشان و خلاق هنرمندان خوشنویس با هیچ چیز قابل قیاس نیست، گفت: بسیاری از کشور‌های حوزه خلیج فارس آثار هنرمندان ما را جذب می‌کنند و در آن کشور‌ها به نمایش گذاشته می‌شود در حالی که باید این هنر در خود کشور ما محفوظ شود.

کد خبر: ۴۳۹۶۳
۱۱:۱۶ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز ـ یدالله کابلی خوانساری، چهارشنبه شب 13 آذر، در اختتامیه هفدهمین جشنواری خوشنویسی رضوی در بیرجند اظهار کرد: بیرجند دارای هنرمندان باارزشی در حوزه خوشنویسی است.

وی با بیان اینکه باید با ترغیب، تشویق و انگیزه دادن به نسل جوان آن‌ها را به سمت خوشنویسی هدایت ڪنیم، بیان ڪرد: جوانان بسیاری در هنر خوشنویسی فعالیت دارند و دوران طلایی جامعه خوشنویسی را رقم می‌زنند.

داور هفدهمین جشنواره خوشنویسی رضوی با بیان اینکه انجمن خوشنویسی ایران امروز رشد کمی و کیفی بسیار فزاینده‌ای داشته و این موضوع مایه مباهات و افتخار است، ادامه داد: چهره‌های درخشانی در سطح ڪشور در عرصه خوشنویسی وجود دارند ڪه نه تنها در داخل بلکه در سطح منطقه و حتی جهان نیز صاحب اثر هستند.

ڪابلی خانساری با تاڪید بر اینکه آثار درخشان و خلاق هنرمندان خوشنویس با هیچ چیز قابل قیاس نیست، بیان کرد: بسیاری از هنرمندان انگیزه‌ای برای شرڪت در جشنواره‌ها ندارند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه امروز ما حاضر نیستیم حداقل هزینه‌ها را برای هنرهای ارزشمند بی نظیر هنرمندان داشته باشیم، افزود: هنرمندان خوشنویس جایگاه شاخصی برای خدمتگذاری به امام رضا(ع) را دارند.

داور هفدهمین جشنواره خوشنویسی رضوی بیان ڪرد: هنرمند و هنر نقش مهمی در تفکر بشری دارند و انجمن خوشنویسان ایران همه تلاش خود را برای تربیت هنرمندان انجام می‌دهند.

ڪابلی خانساری خاطرنشان کرد: خراسان بزرگ پایتخت خوشنویسی ایران بوده و هنرمندان بزرگی را در دل خود جای داده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: