تولید ۱۸۵ تن گوشت قرمز در ماکو

رئیس شبکه دامپزشکی ماکو گفت: ۱۸۵ تن گوشت قرمز طی پنج‌ماه سال‌جاری در کشتارگاه‌های دام سنگین و سبک این شهرستان تولید و توزیع شد.

کد خبر: ۳۳۹۵۴
۱۰:۱۸ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز ـ فاطمه آیرم اظهار داشت: در این مدت، چهار هزار و ۵۱ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه ماکو با نظارت‌های بهداشتی و شرعی ذبح شد که سه‌هزار و ۴۹۸ راس از این تعداد را دام سبک و ۵۵۳ راس را دام سنگین تشکیل می‌داد.
 
وی بیان کرد: کشتارگاه ماکو نیمه‌صنعتی و مشابه کشتارگاه‌های دهه ۷۰ کشور‌های اروپایی است و پس از کشتار، لاشه‌های دام به مدت ۱۸ ساعت در سردخانه ۲ تا چهار درجه سانتی‌گرادی نگهداری و با استفاده از خودرو یخچال‌دار بین مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توزیع می‌شود.
 
وی با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی ادامه داد: مردم می‌توانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
 
ماکو با بیش از ۹۷ هزار نفر جمعیت به لحاظ جغرافیایی در داخل محدوده منطقه آزاد ماکو قرار دارد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: