توسعه زیرساخت‌های روستا‌های هدف گردشگری در اولویت باشد

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه با اشاره به مصوبه استانداری مبنی بر فراهم ساختن زیرساخت‌های گردشگری رویداد جهانی ۲۰۲۰ گفت: دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران باتوجه به محدودیت منابع اعتباری، باید توسعه زیرساخت‌هایی مانند آسفالت و یا تعمیر جاده، آب، برق، تلفن و اینترنت روستا‌های هدف گردشگری و بوم گردی استان را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند.

کد خبر: ۳۲۶۷۶
۱۳:۱۸ - ۳۱ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز ـ امید قادری افزود: تاکنون ۵۰۵ روستای هدف گردشگری و بوم گردی در استان شناسایی شده که در مرحله بعد از این تعداد چند روستا به عنوان روستای اصلی هدف گردشگری در رویداد بین المللی جهانی ۲۰۲۰ معرفی می‌شوند.
 
وی سازماندهی، هدایت، بازاریابی و تبلیغات اماکن گردشگری استان را از جمله برنامه‌های اصلی میراث فرهنگی در رویداد ۲۰۲۰ اعلام کرد و یکی از مهم‌ترین برنامه‌های جهانی برای شناساندن و معرفی اماکن گردشگری را «برندسازی و رویدادسازی» عنوان کرد.
 
او در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره میوه‌های بهشتی در دالاهو گفت: درصدیم در سالجاری انواع ورزش‌های هوانوردی و صخره نوردی و جشنواره‌های مختلف را در استان برگزار کنیم تا هم تمرینی برای برگزاری رویداد ۲۰۲۰ و هم فرصتی برای معرفی نقاط گردشگری استان به سراسر کشور باشد.
 
قادری از دیگر اقدام‌ها برای معرفی جاذبه‌های تاریخی و طبیعی استان را تهیه انواع بسته‌ها و تیزر تبلیغاتی دانست و گفت: بزودی این بسته‌های تبلیغاتی راجع به اماکن تاریخی و طبیعی استان تدوین می‌شود و درصدد هستیم امکان چارتر‌های ارزان قیمت را نیز از سراسر کشور به استان فراهم کنیم.
 
اربعین فرصت خوبی برای معرفی استان کرمانشاه است
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود مراسم اربعین را فرصتی بزرگ برای معرفی نقاط گردشگری و تاریخی استان دانست و گفت: در این راستا در نظر داریم بسته‌های فرهنگی و تبلیغاتی معرفی استان را در موکب ها، اقامت گاه‌ها و هتل‌ها قرار دهیم تا زوار در جریان سفر زیارتی خود با نقاط گردشگری کرمانشاه آشنا شوند.
 
قادری در ادامه به بازگشایی مرز خسروی و عبور زوار از آن در سالجاری اشاره کرد و افزود: در ستاد اربعین اداره کل میراث فرهنگی، امکان اقامت برای چهار هزار و ۵۰۰ نفر در شب پیش بینی شده که از این تعداد فقط ۱۳ هتل در شهر قصرشیرین وجود دارد و در نظر داریم اتوبوس‌های ویژه (vip) برای انتقال زوار به مرز را راه اندازی کنیم.
 
 استان کرمانشاه بیش از چهار هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده دارد که تاکنون بیش از ۲ هزار ۲۰۰ اثر آن ثبت ملی شده است.
کتیبه داریوش هخامنشی در بیستون تنها اثر ثبت شده جهانی استان کرمانشاه به شمار می‌رود.
 
مسئولان استان درصدد هستند منطقه گردشگری اورامانات و آثار تاریخی تاق بستان را نیز به ثبت جهانی برسانند.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: