کد خبر: ۲۳۹۲۶

گزارش تصویری: زمین‌های کُـلزا در سرزمین شمالی

۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۸
کارشناسان تغذیه معتقدند دانه روغنی کلزا به دلیل ترکیب مناسب اسیدهای چرب غیراشباع و درصد پایین اسیدهای چرب اشباع از باکیفیت‌ترین روغن‌های خوراکی است و نقش مهمی در بهبود تغذیه و سلامت جامعه دارد. بررسی‌ها نشان می‌دهد با وجود همه مزایایی که کشت کلزا به همراه دارد هم‌زمانی برداشت این محصول با کشت برنج، پراکندگي سطح زیرکشت و بارندگی‌های شديد فصلی مهم‌ترین دلایل پایین بودن سطح زیرکشت این دانه روغنی در گیلان است.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
حسين علوي
|
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۵
سلام
اين تصاوير مربوط به كجاي گيلان است.
با تشكر