استاندار می‌گوید ۲۵۰ هزار اتباع غیرقانونی در استان تهران دستگیر شده‌اند

برخورد با تخلف ارائه اِسکان و اشتغال اتباع غیرمجاز

محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران با تاکید بر برخورد با تخلف ارائه اِسکان و اشتغال اتباع غیرمجاز در سطح استان، گفت: اتباع غیرمجاز پس از شناسایی، از طریق اردوگاه خاوران به کشور خود بازگردانده می‌شوند.

کد خبر: ۱۸۱۲۱۱
۰۹:۴۷ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۳

دیدارنیوز: استاندار تهران با تاکید بر برخورد با تخلف ارائه اِسکان و اشتغال اتباع غیرمجاز در سطح استان، گفت: اتباع غیرمجاز پس از شناسایی، از طریق اردوگاه خاوران به کشور خود بازگردانده می‌شوند.

محمدصادق معتمدیان در گفتگو با ایسنا، درباره اقدامات استانداری تهران برای شناسایی و طرد اتباع غیرمجاز اظهار کرد: براساس سیاست‌های وزارت کشور، طرح شناسایی اتباع غیرمجاز در سطح استان انجام شده است. اتباع غیرمجاز شناسایی شده به اردوگاه‌ها منتقل شده و از طریق مرز‌های رسمی به کشور‌های خود بازگردانده می‌شوند.

وی ادامه داد: ما علاوه بر شناسایی این اتباع، اعلام هم کرده ایم که اتباع غیرمجاز به صورت داوطلبانه به اردوگاه خاوران مراجعه کرده و خود را معرفی کنند تا مراحل بازگشت آن‌ها به کشورشان انجام شود.

استاندار تهران درباره برخورد با اصنافی که از اتباع غیرمجاز استفاده می‌کند، خاطرنشان کرد: طبق قانون اقدامات بازدارنده برای اصناف و مراکزی که اتباع غیرمجاز استفاده می‌کنند را به کار گرفته ایم. این مراکز طبق قانون پلمپ شدند. حتما در زمینه اسکان و اشتغال غیرقانونی اتباع غیرمجاز از ظرفیت‌های قانونی استفاده کرده و با متخلفان برخورد قانونی خواهیم کرد.

وی در پایان گفت: از ابتدای امسال حدود ۲۵۰ هزار اتباع غیرقانونی در استان تهران دستگیر شده‌اند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: