شهرام دبیری، معاون پارلمانی رییس‌جمهور خبر داد

خبر اهدای هدیه به نمایندگان مجلس صحت ندارد

شهرام دبیری، معاون پارلمانی رییس جمهور درباره استیضاح وزیر اقتصاد گفت: امیدواریم که نمایندگان قانع شوند و به استیضاح رأی ندهند. خبر اهدای هدیه به نمایندگان مجلس صحت ندارد و اصلا هیچ هدیه‌ای داده نشده است.

کد خبر: ۱۸۰۸۸۷
۱۳:۰۹ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳

دیدارنیوز: معاون پارلمانی رییس جمهور با اشاره به استیضاح وزیر اقتصاد گفت: پیشرفت قابل توجهی انجام شده و امیدواریم که نمایندگان قانع شوند و به استیضاح رأی ندهند. خبر اهدای هدیه به نمایندگان مجلس صحت ندارد و اصلا هیچ هدیه‌ای داده نشده است.

شهرام دبیری، معاون پارلمانی رییس‌جمهور در پایان جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران گفت: جلسات متعددی در ارتباط با استیضاح برگزار شده و توضیحات لازم برای شفافیت کار و جلسات اقناعی با نمایندگان برگزار شده و در مجموع پیشرفت قابل توجهی هم انجام شده است.

وی ادامه داد: از این نظر که خیلی از نمایندگان قانع شدند و متوجه شدند که به هر حال کار‌ها و فعالیت‌هایی که ایشان کردند با همان مأموریت‌هایی که داشتند و وظایفی که برای اجرا داشتند، مطابقت داشته است.

معاون پارلمانی رییس‌جمهور درباره قیمت ارز گفت: ما می‌دانیم که الان مشکلات وجود دارد. همه ما قبول داریم، ولی بحث اینجا است که بگوییم که حالا مقصر چه کسی هست؟ یعنی خیلی از مسائل و مشکلاتی که الان در ارتباط با تغییر نرخ ارز وجود دارد مربوط به مناقشات منطقه‌ای است، همچنین مربوط به ارتباطات خارجی مان است و در سایر موارد و کار‌ها هم در مجموع تصمیم‌گیری به صورت جمعی انجام می‌شود.

وی درباره اینکه آیا وزیر می‌تواند نمایندگان را قانع کند، گفت: من فکر می‌کنم که پیشرفت قابل توجهی انجام شده و امیدواریم که نمایندگان قانع شوند و به استیضاح رأی ندهند. خبر اهدای هدیه به نمایندگان مجلس صحت ندارد و اصلا هیچ هدیه‌ای داده نشده است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: