تبادل اسرا ادامه دارد

حماس اسامی ۴ اسیر را به اسرائیل می‌دهد

جنبش حماس اعلام کرد که امروز (جمعه) اسامی چهار اسیر بعدی را که در چارچوب توافق آتش بس غزه آزاد می‌شوند، در اختیار اسرائیل قرار می‌دهد.

کد خبر: ۱۷۹۱۶۱
۱۰:۳۴ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۳

دیدارنیوز: حماس می‌گوید امروز اسامی چهار گروگان بعدی را که در چارچوب توافق آتش بس غزه آزاد می‌شوند، در اختیار اسرائیل قرار خواهد داد.

به نقل از شبکه بی بی سی، انتظار می‌رود که این گروگان‌ها چهار زن شامل دو سرباز و دو غیرنظامی باشند. اسرائیل نیز در مبادله‌ای که قرار است فردا شنبه ۶ بهمن انجام شود، حدود ۱۸۰ زندانی زن فلسطینی را آزاد خواهد کرد.

براساس توافق آتش‌بس، گروه فلسطینی حماس همچنین قرار است اطلاعاتی را در مورد اینکه چه کسانی از میان ۳۰ گروگان باقی‌مانده، زنده هستند و قرار است در شش هفته اول آتش‌بس آزاد شوند، در اختیار اسرائیل قرار دهد.

قرار است فردا هزاران آواره غزه نیز با عقب‌نشینی بیشتر نیرو‌های اسرائیلی از این منطقه، به سمت شمال بازگردند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: