بیانیه جامعه روحانیت مبارز درپی ترور دو قاضی

در پی شهادت رازینی و مقیسه، دو قاضی دیوان عالی کشور، جامعه روحانیت مبارز در بیانیه‌ای تاکید کرد که این دو شهید عمری سرشار از خدمت و مبارزه با دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران را سپری کردند.

کد خبر: ۱۷۸۹۱۳
۱۲:۵۷ - ۳۰ دی ۱۴۰۳

دیدارنیوز: در پی شهادت حجج اسلام رازینی و مقیسه جامعه روحانیت مبارز در بیانیه‌ای تاکید کرد که این دو شهید عمری سرشار از خدمت و مبارزه با دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران را سپری کردند.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

شهادت سرداران عدالت وامنیت، روحانیان صادق وخدوم، قضات انقلابی وقاطع شهیدان آیه الله علی رازینی وحجه الاسلام والمسلمین محمد مقیسه مبارک باد. این دو شهید عمری سرشار از خدمت و مبارزه با دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی و ملت شریف ایران را سپری کردند. طوبی لهما وحسن مآب.

جامعه روحانیت مبارز شهادت این دو روحانی فداکار و پیرو شهیدان والا مقام بهشتی و قدوسی اعلی الله مقامهما را به حضرت بقیه الله الاعظم، مقام معظم رهبری، روحانیت بزرگوار و ملت افتخار آفرین ایران و خانواده و همکاران و دوستان این عزیزان صمیمانه تسلیت می‌گوید.

ازخداوند منان عزت، سربلندی و سلامت مردم شریف، رهبری مکرم و خادمان صادق را خواستار و سربلندی نظام اسلامی و طول عمر، عافیت و صبوری برای خانواده و همه بستگان و دوستاران این شهیدان را مسئلت می‌کنیم. انه، ولی التوفیق.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: