یادداشتی از محمد پوریا بهشتی

نگران مردم باشید، نه شکوه غیر واقعی

محمد پوریا بهشتی در یادداشتی با عنوان «نگران مردم باشید، نه شکوه غیر واقعی» به اظهارات اخیر محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران (تصویر زیر) واکنش نشان داد و در امتداد نوشت: آیا به خاطر اینکه به «شکوه»مان لطمه‌ای وارد نشود، باید مازوت بیشتری به حلق مردم کرد؟ برای اینکه به شکوه‌مان لطمه نخورد در اوج سرما و کمبود انرژی نباید کشور را تعطیل کنیم و باعث شویم بخش‌هایی از کشور آسیب ببینند و در خاموشی فرو بروند؟ از نگاه آن‌ها مهم این است که «شکوه» در مقابل کشور‌های بین المللی حفظ شود. حتی به قیمت خفه شدن مردم.

کد خبر: ۱۷۷۸۲۹
۱۳:۴۴ - ۰۹ دی ۱۴۰۳

دیدارنیوز _ محمد پوریا بهشتی:

همه چیز در «تصویر شکوه» خلاصه شده است. جماعتی در این کشور حضور دارند که حاضر نیستند هیچ مشکلی به صورت منطقی و اصولی برطرف شود و دلیل آن‌ها برای این کار این است که به «شکوه» و «تصویر» کشور اسلامی آسیب وارد می‌شود.

اخیرا محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: «بسیاری از اوقات ما ندانسته به شکوه و عظمت یک مجموعه یا یک مسئله آسیب می‌رسانیم.» او اضافه کرده است که «مثلا بعضی از تصمیم‌گیری‌ها مانند تعطیلی چند روزه کشور، شکوه ایران را زیر سوال می‌برد، ما باید شکوه ایران اسلامی را حفظ کنیم.»

این درحالی است که در کشور با مشکل ناترازی روبه رو هستیم که اتفاقا ریشه آن در دولت قبل و تصمیمات عجیب وزیرنفت سابق و ترک فعل‌های وزیر نیروی فعلی نهفته است. با این حال آیا به خاطر اینکه به «شکوه» مان لطمه‌ای وارد نشود، باید مازوت بیشتری به حلق مردم کرد؟ برای اینکه به شکوهمان لطمه نخورد در اوج سرما و کمبود انرژی نباید کشور را تعطیل کنیم و باعث شویم بخش‌هایی از کشور آسیب ببینند و در خاموشی فرو بروند؟

برای اینکه به شکوه ما لطمه وارد نشود باید مانند کره شمالی رفتار کنیم و همه خروجی‌های کشور را مدیریت کنیم؟ تا مبادا تصویری واقعی از ایران نمایش داده شود؟ نگاه کنید که کره شمالی چگونه تصویر پرشکوهی از کشورش ارائه می‌کند، اما وقتی درشب از یک ایستگاه فضایی به کره شمالی نگاه می‌شود می‌بینیم که سراسر در خاموشی به سر می‌برد.

آنچه این افراد توصیه می‌کنند انکار مشکلات به خاطر «تصویر شکوه» است. همچنان که شوروی سابق هم در دوران جنگ سرد برای اینکه «شکوه» خود را همچنان حفظ کند یا مشکلات را انکار می‌کرد و یا با تصمیمات غلط بحران‌ها را به جای حل کردن، تشدید می‌کرد، اما همچنان سعی می‌کرد «شکوه» خود را حفظ کند.

واقعیت این است که هنوز هم بر سرقدرت بودن این تفکر است که باعث شده مشکلات به صورت ریشه‌ای حل نشود. از نگاه آن‌ها مهم این است که «شکوه» در مقابل کشور‌های بین المللی حفظ شود. حتی به قیمت خفه شدن مردم.

منبع: امتداد

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: