عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره وضعیت گوشیهای آیفون قبلا واردشده به کشور گفت: با توجه به موافقت دولت با ریجستری آیفونهای بالای سری ۱۳، در زمینه آیفونهایی که در دست مردم است و قبلا وارد کشور شده نیز، تمهیدی خواهیم کرد.
دیدارنیوز: وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در زمینه آیفونهایی که قبلا وارد کشور شده است نیز تمهیدات لازم را انجام خواهیم داد.
عبدالناصر همتی گفت: با توجه به موافقت دولت با ریجستری آیفونهای بالای سری ۱۳، در زمینه آیفونهایی که در دست مردم است و قبلا وارد کشور شده نیز، تمهیدی خواهیم کرد.
وی گفت: طبق برآوردها حدود یک میلیون از این نوع گوشیها دست مردم است و جزو دارایی مردم قلمداد میشود که عملا بلا استفاده شده است. بنابراین، بایستی تمهیدی برای استفاده از این گوشیها بشود.