قدرت آفرینی در یک حوزه خلاصه نمی‌شود

ابطحی: از طریق دیپلماسی می‌توان خطرات را کاهش داد

محمد علی ابطحی، فعال سیاسی با بیان اینکه ارتقای بازدارندگی کشور صرفا به حوزه نظامی خلاصه نمی‌شود، گفت: می‌توان از طریق دیپلماسی مسیر گفتگو را پیمود و خطرات را کاهش داد.

کد خبر: ۱۷۳۴۰۲
۱۱:۰۳ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: ارتقای سطح بازدارندگی کشور صرفا به حوزه تسلیحاتی و نظامی باز نمی‌گردد، بلکه مجموعه‌ای از عوامل به ویژه حمایت عمومی مردم از حاکمیت، دیپلماسی فعال و رفع مسائل اقتصادی از عوامل موثر در ارتقای سطح بازدارندگی کشور به شمار می‌رود.

سیدمحمد علی ابطحی، با اشاره به ضرورت بالا بردن سطح بازدارندگی کشور در عرصه‌های مختلف، بیان کرد: از نگاه بنده بازدارندگی تابعی از داشتن قدرت در داخل کشور است. قدرت نیز اشکال مختلفی دارد. یکی از بخش‌های قدرت، به حوزه تسلیحات باز می‌گردد، اما در حقیقت قدرت از اصول مختلفی بر می‌خیزد؛ به عنوان مثال حمایت عمومی مردمی از حاکمیت و همراهی و رضایت از حاکمیت خود قدرت آفرینی بزرگی برای ارتقای سطح بازدارندگی کشور محسوب می‌شود.

وی در ادامه اظهار کرد: از سوی دیگر در سطح بازدارندگی موضوع دیپلماسی نقش تعیین کننده‌ای بر عهده دارد. می‌توان از طریق دیپلماسی مسیر گفتگو را پیمود و خطرات را کاهش داد. از سوی دیگر اینکه ما بتوانیم نقاط آسیب پذیری داخلی را کاهش دهیم خود از منابع قدرت آفرینی است. از نگاه بنده قدرت آفرینی در یک حوزه خلاصه نمی‌شود و برای ارتقای سطح بازدارندگی باید این مجموعه باهم دیده شود.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه تصریح کرد: از نگاه بنده این مجموعه باید باهم دیده شود. زمانی که در جامعه آرامش حاکم شود و مشکلات مردم مرتفع گردد، سطح بازدارندگی نیز بالا می‌رود. طبیعتا اصل مسائل اقتصادی تحت تاثیر تحریم‌های ظالمانه و تحریک‌هایی است که از سوی دشمن رقم می‌خورد. بزرگ‌ترین دشمن ملت ایران اسرائیل است. از روز اول و لحظه اول موفقیت پزشکیان در انتخابات که امیدی در بین مردم ایجاد شده بود و دنیا نیز می‌توانست همراه شود، رژیم صهیونیستی این اتفاقات منطقه را رقم زد.

وی در ادامه تاکید کرد: اقتصاد کشور تحت تاثیر سیاست خارجی قرار دارد. توجه به هر کدام از این حوزه سبب می‌شود تا آسیب پذیری کشور کاهش یابد و عاملی برای ارتقای سطح بازدارندگی کشور است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: