انجیر در حالت خشک هم خواص قابل ملاحظهای دارد و حاوی فنول، اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ است که خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر را کاهش میدهد.
دیدارنیوز: انجیر منبع بسیار غنی از پتاسیم است و ماده معدنی موجود در این میوه به کنترل سطح فشار خون کمک میکند.
به نقل از بهداشت نیوز، فیبر محلول، پکتین موجود در انجیر آزادانه در بدن حرکت و از کلسترول جلوگیری میکند. ثابت شده است که برگ انجیر سطح تری گلیسیرید بدن کاهش داده و از حمله قلبی و سکته مغزی جلوگیری میکند.
این میوه در حالت خشک هم خواص قابل ملاحظهای دارد و حاوی فنول، اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ است که خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر را کاهش میدهد.