بازار کار و آینده رستوران داری

رستوران بزنیم؟!

در هر قسمت از پریسکوپ ۲ مهمان داریم که یکی علاقه‌مند و دیگری متخصص در یک مسیر شغلی است که در قالب گفت‌وگو آینده آن حرفه را به چالش می‌کشیم.

کد خبر: ۱۶۵۰۳۷
۱۳:۰۵ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳

دیدارنیوز: چشم پریسکوپ در قسمت دوم به سمت صنعت خوشمزه و پر طرفدار غذا چرخیده است و طبق هرم مازلو (مزلو) که بر اساس نیاز‌های انسانی تنظیم شده غذا یکی از اصلی‌ترین نیاز‌های اولیه انسان بوده و هست و ازین رو همواره غذا و خوراک از مباحث جذاب دنیاست.

و حال آنکه امروزه غذا نه تنهایی برای رفع نیاز گرسنگی بلکه به یک صنعت تبدیل شده؛ رویکرد پریسکوپ برآن است که دغدغه و علاقه‌مندی‌های نسل z رو با تجربه و دانش نسل‌های قبل‌تر ادغام کند و به نتایج جالب و جدیدی در راستای اهداف شغلی هر دو نسل برسد.

ویدیو این گفت و گو را می توانید اینجا، یوتیوب و آپارات ببینید.

گاهی نیروی جوانی و تکنولوژی به نسل قبل کمک می کند و گاهی تجربه و سخت کوشی نسل قبل مسیر راه نسل جدید رو روشن می کند.

از شما دعوت می‌کنم قسمت خوشمزه پریسکوپ رو از دست ندید.

مهمانان:
-علیرضا صاحب خلق
رستوران دار و صاحب برند جیگر بلا
-محمد مهدی رزار
دانشجوی رشته هتل داری

عوامل:
طراحی و ایده پردازی: آتوزی استودیو
کارگردان: محمدرضا سقازاده
تهیه کنندگان: سعید مسعودی و سهیل محمدیان
تدوین: سجاد باقری

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: