رهبر کره‌شمالی: هر لحظه ممکن است در شبه جزیره کره جنگ شود!

کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی با انتقاد از سیاستگذاری ایالات متحده آمریکا، گفت: به دلیل تحرکات بی‌پروایانه دشمنان برای حمله به ما، این یک واقعیت است که هر لحظه ممکن است در شبه جزیره کره جنگ شود.

کد خبر: ۱۶۰۵۰۹
۱۰:۵۸ - ۱۰ دی ۱۴۰۲

دیدارنیوز: با پایان یافتن جلسات پنج روزه حزب حاکم کره شمالی که اهداف اقتصادی، نظامی و سیاست خارجی را برای سال آینده میلادی تبیین می‌کند، کیم جونگ اون در اظهارات طولانی بار دیگر واشنگتن را به باد انتقاد گرفت.

رسانه‌های دولتی روز یکشنبه گزارش دادند که کره شمالی وعده داده تا در سال جدید میلادی سه ماهواره جاسوسی دیگر به فضا پرتاب کند، پهپاد‌های نظامی بسازد و زرادخانه هسته‌ای خود را نیز تقویت کند.

در همین حال، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی معتقد است که سیاستگذاری ایالات متحده به گونه‌ای است که وقوع جنگ را اجتناب‌ناپذیر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مرکزی کره شمالی، کیم جونگ اون گفت: «به دلیل تحرکات بی‌پروایانه دشمنان برای حمله به ما، این یک واقعیت است که هر لحظه ممکن است در شبه جزیره کره جنگ شود.»

وی به ارتش دستور داد تا در پاسخ به هرگونه حمله، برای «آرام کردن کل قلمرو کره جنوبی» حتی اگر لازم باشد با بمب‌های هسته‌ای آمادگی کامل داشته باشند.

سخنرانی کیم در آخرین روز سال ۲۰۲۳ در حالی است که سال میلادی پیش‌رو شاهد برگزاری انتخابات مهم در کره جنوبی و ایالات متحده خواهیم بود.

دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده می‌گوید که آماده گفتگو است، اما وقتی واشنگتون دید که کره شمالی دوباره سراغ آزمایش موشک‌های ممنوعه رفته، تحریم‌های جدیدی علیه پیونگ‌یانگ اعمال کرد.

علاوه بر تحریم، ایالات متحده تمرینات نظامی خود در منطقه را نیز افزایش داد و ادوات نظامی بیشتری از جمله زیردریایی‌های مجهز به سلاح هسته‌ای و ناو‌های هواپیمابر بزرگ خود را در نزدیکی شبه جزیره کره مستقر کرد.

«کره جنوبی به پایگاه نظامی آمریکا تبدیل شده است»

کیم جونگ اون گفت که ارسال چنین تسلیحاتی، کره جنوبی را به طور کامل به «یک پایگاه نظامی پیشرو و زرادخانه هسته‌ای» ایالات متحده تبدیل کرده است.

کیم گفت: «اگر به اقدامات نظامی ستیزه‌جویانه نیرو‌های دشمن نگاه کنیم، متوجه خواهیم شد که کلمه جنگ به یک واقعیت عینی تبدیل شده و دیگر نمی‌توان گفت که یک مفهوم انتزاعی است.».

کیم گفت که چاره‌ای ندارد جز اینکه به جاه‌طلبی‌های هسته‌ای خود ادامه دهد و روابط عمیق‌تری با دیگر کشور‌های مخالف ایالات متحده برقرار کند.

کره شمالی هم اکنون روابط عمیقی با چین و روسیه دارد.

اتحاد با کره جنوبی، شاید وقتی دیگر

کره جنوبی در ماه آوریل یک انتخابات پارلمانی برگزار می‌کند که می‌تواند بر دستور کار داخلی و خارجی یون سوک یول، رئیس جمهور محافظه کار این کشور که موضع جنگ طلبانه‌ای در قبال پیونگ‌یانگ دارد، تأثیر بگذارد.

سرویس اطلاعات ملی کره جنوبی روز پنجشنبه هشدار داد که «احتمال زیادی وجود دارد که کره شمالی به طور غیرمنتظره‌ای دست به اقدامات تحریک آمیز نظامی یا حمله سایبری در سال ۲۰۲۴ بزند.»

رهبر کره شمالی امکان اتحاد با کره جنوبی را در شرایط فعلی رد کرد و دستور داد تا کشورش اساساً اصل و جهت خود را نسبت به کره جنوبی تغییر دهد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: