ابراهیم رئیسی: در نظام اسلامی رای مردم امری تشریفاتی نیست

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری در «دومین همایش ملی مسئولیت اجرای قانون اساسی» گفت: از افتخارات نظام اسلامی این است که تمام نهاد‌ها و ساختار‌های آن مبتنی بر رای مردم است و رای مردم یک امر تشریفاتی نیست.

کد خبر: ۱۵۹۲۸۹
۱۰:۱۵ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲

دیدارنیوز: رئیس دولت سیزدهم تاکید کرد که قانون اساسی جمهوری اسلامی از مترقی‌ترین قوانین دنیاست.

سید ابراهیم رئیسی صبح امروز (یک‌شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۲) در «دومین همایش ملی مسئولیت اجرای قانون اساسی» اظهار کرد: قانون اساسی یک کار بشری است و نمی‌توان گفت که عیب و نقصی به آن وارد نیست، اما این قانون از مترقی‌ترین قوانین دنیاست.

مطلب مرتبط:

انتقاد مهاجری از دولت و مجلس: چرا مالیات را بالا می‌برید؟/ ممکن است اعتراضات قابل کنترل نباشند

وی یادآور شد: سال گذشته در همینجا گفتم که یکی از دوستان آقای ماندلا به من گفت که من تمام قوانین دنیا را بررسی کردم تا قانون اساسی آفریقای جنوبی را بنویسم و در بین همه کشور‌ها دیدم که قانون اساسی شما مترقی‌ترین قانون است؛ چرا که دموکراسی و آرمان هر دو در آن دیده شده است.

رئیسی اضافه کرد: از افتخارات نظام اسلامی این است که تمام نهاد‌ها و ساختار‌های آن مبتنی بر رای مردم است و رای مردم یک امر تشریفاتی نیست.

مطلب مرتبط:

رقم مدنظر دولت رئیسی برای افزایش حقوق تناسبی با تورم ندارد

ادامه دارد .. 

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: