عضو تیم پیوند عضو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تمام استانداردهای پیوند، مطابق استانداردهای جهانی است و سرمان بالا است که امانتی که خانوادهها به ما میسپارند را به خوبی صاحبان اصلی میسپاریم.
دیدارنیوز - سرویس خوزستان: دکتر محسن سرکاریان در آیین تجلیل از خانوادههای اهداکننده عضو در خوزستان (جشن نفس) که شامگاه چهارشنبه (۱۰ خردادماه) برگزار شد، اظهار کرد: اسم پیوند بسیار زیبا است؛ همیشه وقتی کلمه پیوند شنیده میشود انسان به یاد ازدواج، پیشرفت و به کمال رسیدن میافتد. ما این حال را در مورد تک تک بیماران نیازمند پیوند داریم و زمانی که پیوند برای این بیماران انجام میشود، میبینیم که سلامتیشان را دوباره به دست میآورند و کیفیت زندگیشان تغییر میکند. انگار دوباره متولد شدهاند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: زمانی که این افراد به آغوش خانواده برمیگردند احساسی که خانوادههای آنها دارند اشک شوق را جاری میکند و این لذت موجب میشود بتوانیم شبانهروز آمادهباش باشیم تا با لطف این خانوادهها کار را به سرانجام برسانیم.
این متخصص کلیه و مجاری ادراری و فوق تخصص سرطانهای دستگاه ادراری گفت: از این خانوادهها میخواهیم در این جمع بمانند و سفیران پیوند شوند و در جمعهای خانوادگی و جامعه، اهدای عضو را تبلیغ کنند تا در صورت وقوع مرگ مغزی بتوانیم نجات دهنده جان یا افزایش کیفیت زندگی چند بیمار دیگر باشیم.
عضو تیم پیوند عضو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به وضعیت بیماران در انتظار پیوند عضو گفت: اگر از امروز شبانهروز کار کنیم و روزانه یک پیوند انجام دهیم، دو سال طول میکشد تا لیست در انتظار پیوند فعلی خوزستان خالی شود و این به جز افرادی است که در این مدت به لیست افزوده میشوند. متاسفانه تعداد از این بیماران در لیست انتظار فوت میکنند.
وی عنوان کرد: تنها خواهش ما این است که خانوادههایی که این لطف را کردند همچنان در جمع ما باشند و مبلغ این کار نیک باشند.
سرکاریان بیان کرد: تمام استانداردهای پیوند، مطابق استانداردهای جهانی است و سرمان بالا است که امانتی که خانوادهها به ما میسپارند را به خوبی صاحبان اصلی میسپاریم.
عضو تیم پیوند عضو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با تقدیر از تیم مدیریتی دانشگاه و بیمارستان گلستان اهواز و دیگر استادان گفت: هر زمانی هر ابزاری برای پیوند عضو نیاز داشتیم فراهم کردند تا بتوانیم پیوند را انجام دهیم. امیدواریم این کار تدوام داشته باشد و به مرور لیست پیوند کاهش یابد. ما دوست نداریم مرگ مغزی رخ دهد اما اگر به ناچار اتفاق افتاد چه بهتر در پی این اتفاق بد، چند اتفاق خوب رخ دهد و مرهمی باشد بر زخمها.
وی افزود: اکنون خانوادهها زمانی که دریافتکننده عضو عزیزشان را میبینند، انگار فرزندشان زنده است یا عزیزشان در کنارشان است؛ این حس با هیچ چیز قابل جبران نیست.
سرکاریان با بیان اینکه نیاز به پیوند بسیار بیشتر از پیوندهای کنونی است، گفت: بیماران از جمله بیماران دیالیزی هفتهای سه بار دیالیز میشوند و نمیتوانند بسیاری از کارها را انجام دهند و با وضعیت سختی زنده هستند بنابراین امیدواریم با ترویج فرهنگ اهدای عضو بتوانیم زندگی با کیفیتتر یا زندگی دوبارهای به این افراد ببخشیم.