در واکنش به قطعنامه شورای امنیت مطرح شد

ادعای طالبان؛ محدودیت کار زنان مساله داخلی است!

وزارت خارجه هیئت حاکمه افغانستان (طالبان) در واکنش به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد تأکید کرد محدودیت بر کار زنان در این کشور موضوعی داخلی است!

کد خبر: ۱۴۸۷۴۸
۱۱:۱۱ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲

دیدارنیوز: وزارت خارجه هیئت حاکمه افغانستان در واکنش به قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد مبنی بر لغو ممنوعیت کار و تحصیل زنان و دختران در افغانستان اظهار داشت این موضوع یک مسئله داخلی و اجتماعی افغانستان است و بر دیگر کشور‌ها تأثیری نخواهد گذاشت.

در این اطلاعیه آمده است مطابق با قوانین بین‌المللی و تعهد قوی کشور‌های عضو سازمان ملل متحد برای احترام به انتخاب‌های مستقل افغانستان، محدودیت بر کار زنان افغانستان در نهاد‌های سازمان ملل یک مسئله اجتماعی داخلی افغانستان است که هیچ تأثیری بر کشور‌های خارجی ندارد.

اطلاعیه می‌افزاید کابل نسبت به حقوق زنان متعهد است(!)، اما باید به تنوع و تفاوت‌ها احترام گذاشته شود و این موضوعات سیاسی نگردد.

مطلب مرتبط:

فاجعه در افغانستان/ سازمان ملل: شمار فقرا در حکومت طالبان ۲ برابر شده!

انتقاد یک روزنامه از جمهوری اسلامی؛ به طالبان امتیاز می‌دهید

بهانه طالبان برای بستن یک رادیو؛ موسیقی و صدای «لطیف» زنان!

بازداشت حامی آموزش دختران در افغانستان!

سد طالبان علیه تحصیل دختران؛ درخواست کمک از ایلان ماسک!

عبدالله: هرگونه خشونت و نابرابری در قبال «زنان» ناپسند است

درخواست عفو بین‌الملل از طالبان؛ به نقض حقوق بشر پایان بده

دانمارک به تمام زنان و دختران افغانستان پناهندگی می‌دهد

طالبان: حضور دختران در کنکور ممنوع است!

وزارت خارجه هیئت حاکمه افغانستان در ادامه نیز از بخشی از قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص تأکید بر استقلال، تمامیت ارضی، وحدت ملی، افغانستان صلح‌آمیز و با ثبات و از حاکمیت این کشور به رهبری و مالکیت افغان‌ها استقبال کرد.

اطلاعیه با استقبال از کمک‌های بشردوستانه به افغانستان می‌افزاید این کشور بعد از جنگ به بازسازی، رفع محدودیت و تحریم بدون قید و شرط و کمک‌های بشری و توسعه‌ای نیاز دارد.

هیئت حاکمه در ادامه تنها راه حل بحران کنونی در افغانستان را رفع محدودیت‌ها و کمک‌ها در بخش تغییرات اقلیمی، اقتصادی، زیربنایی و پاسخ به نیاز‌های توسعه‌ای مردم دانست.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: