محمدحسین فرهنگی: استانی شدن انتخابات مجلس در مجمع تشخیص مصلحت نظام رای نیاورد

یک نماینده مجلس گفت: در صورت استانی شدن انتخابات مجلس، عملا شهرستان‌های کوچک و محروم از داشتن نماینده در مجلس محروم می‌شوند و از این جهت استانی شدن انتخابات مجلس به صلاح کشور و منافع ملی نیست. اما استانی‌شدن انتخابات مجلس آثار مثبتی نیز دارد.

کد خبر: ۱۴۸۵۶
۱۵:۳۱ - ۲۸ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - محمدحسین فرهنگی، در خصوص استانی شدن انتخابات مجلس، اظهار داشت: استانی شدن انتخابات مجلس شورای  اسلامی در گذشته نیز مطرح شده بود ولی توسط شورای نگهبان رد شد.
 
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: به طور کلی استانی شدن انتخابات مجلس به لحاظ شخصی برای افرادی همانند من، منافع بسیاری به دنبال دارد اما این شیوه سبب می‌شود که مناطق محروم در مجلس نماینده‌ای نداشته باشد.
 
شهرستان‌های کوچک در صورت استانی شدن انتخابات مجلس از داشتن نماینده در مجلس محروم می‌شوند
 
وی افزود: افرادی که در استان سابقه مدیریت داشته‌اند، مانند مدیران کل، استانداران و شهرداران مرکز استان بعنوان نماینده استان در مجلس انتخاب می‌شوند.
 
فرهنگی ادامه داد: در صورت استانی شدن انتخابات مجلس، عملا شهرستان‌های کوچک و محروم از داشتن نماینده در مجلس محروم می‌شوند و از این جهت استانی شدن انتخابات مجلس به صلاح کشور و منافع ملی نیست.
 
ملی‌نگر شدن نمایندگان از جمله نتایج استانی‌شدن انتخابات مجلس است
 
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استانی‌شدن انتخابات مجلس آثار مثبتی نیز دارد، گفت: از جمله نتایج مثبت انتخابات مجلس شورای اسلامی این است که نمایندگان به مباحث ملی می‌پردازند.
 
وی در خصوص اینکه لازمه استانی شدن انتخابات مجلس، تقویت پارلمان‌های محلی است، افزود: تقویت پارلمان‌های محلی مربوط به بحث تفویض اختیارات است ولی اگر چنین اتفاقاتی رخ دهد، می‌توان منتظر نتایج مثبت بیشتری بود.
 
دو مرحله‌ای شدن انتخابات مجلس در سیاست‌های کلی انتخابات رای آورد
 
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سیاست‌های کلی انتخابات، دو مرحله‌ای شدن انتخابات مجلس رای آورد، گفت: در مجمع تشخیص مصلحت نظام و سیاست‌های کلی انتخابات، استانی شدن رای نیاورد.
منبع: اعتماد
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: