چراغ سبز آمریکا به «ایلان ماسک» برای ارائه اینترنت ماهواره‌ای به ایران

در شرایطی که داستان اینترنت در کشورمان با هزاران محدودیت، مانع و کاهش سرعت همراه است و میلیون‌ها کاربر ایرانی را از دست تصمیمات عجیب و غریب مسوولان داخلی به ستوه آورده، آمریکا به درخواست ایلان ماسک‌ برای مجوز ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای به ایران چراغ سبز نشان داده و گفته در راستای «آزادی اینترنت» در ایران از این اقدام ماسک استقبال می‌کند.

کد خبر: ۱۳۷۷۲۶
۱۰:۲۱ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱

دیدارنیوز: وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای در پاسخ به درخواست مالک شرکت اسپیس ایکس برای معافیت از تحریم‌های ایران جهت ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای به ایران، گفت که از صدور مجوز‌های به خصوص جهت فعالیت‌های مرتبط با «آزادی اینترنت» در ایران استقبال می‌کند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت خزانه‌داری آمریکا در پی اظهارات ایلان ماسک، مالک شرکت اسپس ایکس مبنی بر این که به دنبال کسب معافیت از تحریم‌های ایران خواهد بود تا بتواند خدمات اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را به مردم ایران ارائه دهد، اعلام کرد که امکان صادر کردن برخی تجهیزات اینترنت ماهواره‌ای به ایران وجود دارد و شرکت اسپیس ایکس مجوزی برای ارائه خدمات پهن باند اینترنت ماهواره‌ای استارلینک به ایران نیاز نخواهد داشت.

یک سخنگوی وزارت خزانه‌داری در بیانیه‌ای در این باره گفت: دفتر کنترل دارایی‌های وزارت خزانه‌داری (اوفک) از قبل مجوزی دارد که صادرات برخی سخت‌افزارها، نرم‌افزار‌ها و خدمات مربوط به ارتباطات اینترنتی به ایران را مجاز می‌سازد.

در این بیانیه آمده است: برای هرگونه صادراتی که مشمول مجوز‌های فعلی نمی‌شود، اوفک از درخواست‌ها برای مجوز‌های به خصوص جهت مجاز ساختن فعالیت‌ها در راستای آزادی اینترنت در ایران استقبال می‌کند.

ایلان ماسک، اخیرا در پاسخ به سوال یکی از کاربران توییتر مبنی بر این که آیا امکان ارائه خدمات اینترنت ماهواره‌ای استارلینک به مردم ایران وجود دارد یا نه، در صفحه توییتر نوشت که در پی اخذ معافیت از تحریم‌های آمریکا علیه ایران تا بتواند خدمات اینترنت ماهواره‌ای استارلینک را به مردم ایران ارائه کند.

اسپیس‌ایکس نزدیک به ۲۰۰۰ ماهواره را در شبکه‌ای به نام استارلینک به مدار زمین پرتاب کرده است. سیستم اینترنتی شرکت اسپیس‌ایکس به کابل‌های فیبر نوری نیازی ندارد و هدف از این برنامه آن است تا دسترسی بخش زیادی از مردم جهان به اینترنت را فراهم کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: