فاجعه متروپل؛ هیات عالی قضایی به آبادان می‌رود

به گفته محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور، پس از حادثه مرگبار ریزش ساختمان متروپل، یک هیات عالی در دادستانی کل تعیین شده که فردا (یکشنبه) عازم آبادان می‌شوند.

کد خبر: ۱۳۰۵۱۹
۱۰:۰۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱

دیدارنیوز: دادستان کل کشور اعلام کرد که هیات عالی در دادستانی کل تعیین شده که امروز (یکشنبه) عازم آبادان می‌شوند.

به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری افزود: ۸۰ برگ از پرونده‌ای که در آبادان تشکیل شده بود به بنده رسید و همکاران من آن‌ها را بررسی کردند.

دادستان کل کشور ادامه داد: گزارش‌ها و مستنداتی که ارسال شد نشان می‌دهد که مباحث و مطالب گسترده‌ای در استان مطرح شده است از جمله تشکیل پرونده‌هایی در مرکز استان که مرتبط با این موضوع است؛ با این مقدار مستنداتی که به دست ما رسیده اظهارنظر قطعی مشکل است.

حجت الاسلام منتظری اضافه کرد: هیات عالی در دادستانی کل تعیین کردیم که امروز عازم خوزستان خواهند شد که هم به دادگستری آبادان و هم دادگستری اهواز خواهند رفت و پرونده‌هایی که در آنجا مطرح است را خواهند دید.

وی اظهار کرد: باتوجه به مجموعه اطلاعاتی که اکنون به دست ما رسیده الان با قاطعیت نمی‌توانم بگویم قصور و تقصیری از ناحیه دستگاه قضا انجام شده است یا نه.

دادستان کل کشور افزود: اطمینان می‌دهم بدون هیچگونه اغماضی مساله را براساس قوانین و مقررات پیگیری خواهیم کرد.

منتظری تصریح کرد: به نظر می‌رسد که با گرفتن مستندات آبادان بتوانیم به نظری برسیم، اما مستنداتی که تا امروز دیدم اظهار نظر درباره آن مشکل است. در دستگاه قضایی و دادستانی کل هیچ اغماضی نخواهیم کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: