برداشت گل گاوزبان در مازندران/ گزارش تصویری

مناطق کوهستانی و حاشیه راه‌های جنگلی هزار جریب در استان مازندران این روز‌ها پر از گل‌هایی است که به رنگ‌های قرمز و بنفش درآمدند. معمولا برداشت گل گاوزبان از اردیبهشت ماه در مناطق کوهستانی استان آغاز شده و تا اواخر خردادماه ادامه می‌یابد. گیاه دارویی و خوش عطر گل گاو زبان، توسط روستائیان برداشت می‌شود و پس از خشک کردن، در تهیه دمنوش، و چای استفاده می‌کنند. مازندرانی‌ها گل گاوزبان یا اِشکو را به خاطر خواص فراوانش به عنوان گیاهی شفابخش می‌شناسند. عکس: محمد رضا نجاتی

کد خبر: ۱۳۰۱۷۵
۱۱:۱۶ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: