در جدیدترین نمونه از تلفیق هنر و هوش مصنوعی، یک شرکت کانادایی برنامهای مبتنی بر هوش مصنوعی توسعه داده که کلمه و عبارات وارد شده را به نقاشی تبدیل میکند.
دیدارنیوز ـ به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اسکرین رنت، برخی از اولین آثار هنری خلق شده به دست هوش مصنوعی، کار هارولد کوهن (۲۰۱۶- ۱۹۲۸) هنرمند انگلیسی بود. وی سیستمی به نام آرون (Aaron) را ابداع کرد که میتوانست با ماژیک روی سطوح نقاشی کند. این سیستم با استفاده از رباتی کوچک به نام لاکپشت (turtle) که روی سطح موردنظر حرکت کرده و ماژیک را فشار میداد یا برمیداشت، مسیری را با هدایت یک کامپیوتر و بخش کوچکی از قدرت گوشیهای هوشمند امروزی طی میکرد.
با گذشت ۵۰ سال از آن روز، هنر کامپیوتری تا جایی پیشرفت کرده که نمیتوان آن را از هنر دست هنرمندان تشخیص داد. شرکت کانادایی وامبو در همین راستا برنامهای به نام دریم (Dream) را روی گوشیهای آیفون و اندروید عرضه کرده است که با وارد کردن چند کلمه و انتخاب سبک موردنظر شروع به نقاشی میکند. این نقاشی در حدود نیم دقیقه تکمیل شده و کاربر حتی میتواند با همان انتخابهای گذشته نقاشی جدیدی تولید کند که گاها با نقاشی اولی تفاوت فاحشی دارد. برای وارد کردن کلمات محدودیت خاصی وجود ندارد، اما برای رسیدن به یک نتیجه تمیز و قابل پیشبینیتر بهتر است تعداد کلمات واردشده محدود شوند.
در ادامه نمونههایی از کار این هنرمند هوشمند را مشاهده میکنید:
کلمات وارد شده: خانه ارواح
کلمات وارد شده: گرایشات دیجیتال
کلمات وارد شده: فناوری پادکست
کلمات وارد شده: کوههای ونکوور