لاوروف: اظهارات لوکاشنکو هشدار به غرب بود

وزیر خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) گفت، اظهارات رئیس جمهوری بلاروس درباره احتمال استقرار تسلیحات اتمی روسیه در این کشور هشداری برای غرب به شمار می‌رود.

کد خبر: ۱۱۵۵۳۸
۱۶:۲۸ - ۱۰ آذر ۱۴۰۰

دیدارنیوز ـ سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در گفت‌وگویی با اسپوتنیک گفت، الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهوری بلاروس به مسکو برای استقرار تسلیحات اتمی در بلاروس پیشنهاد می‌دهد که دقیقا شبیه به استقرار سیستم‌های ناتو در لهستان است.

وی گفت: به نظرم این اظهارات از سوی رئیس جمهوری بلاروس هشداری جدی در مقابل سیاست‌های بی‌ملاحظه از سوی غرب محسوب می‌شود.

وزیر خارجه روسیه همچنین ادامه داد، قصد دارد درباره درگیری‌ها در دونباس، اوکراین و اقدامات دولت کی‌یف با آنتونی بلینکن، همتای آمریکایی‌اش روز پنج‌شنبه و در حاشیه نشست وزرای خارجی کشور‌های عضو سازمان امنیت و همکاری اروپا گفتگو کند.

این دیپلمات ارشد روس افزود: روز پنج‌شنبه و در چارچوب اجلاس وزرای خارجی این سازمان در استکهلم، سوئد مساله مربوط به بحران در دونباس و همچنین اقدامات دولت اوکراین با همتایان غربی گفتگو می‌کنم و از آن‌ها می‌خواهم که این وضعیت را ارزیابی کنند.

وزیر خارجه روسیه بار دیگر تاکید کرد، روسیه به تلاش‌هایش برای نابودی تروریسم به شکل نهایی در سوریه ادامه می‌دهد.

لاوروف در سخنرانی مقابل شورای فدراسیون روسیه گفت: روسیه در حل و فصل‌های بحران‌های منطقه و تلاش‌های مستمر در نابودی ترویست‌ها در سوریه و حل مسائل بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان و مسائل مربوط به افغانستان، لیبی و فلسطین سهیم است.

او توضیح داد: واشنگتن به رسمیت شناختن نظام چند قطبی در جهان را رد می‌کند و تلاش می‌کند خطوط فصل تازه‌ای را ایجاد کند و در امور داخلی کشور‌ها دخالت کند.

لاوروف اشاره کرد: غرب تلاش می‌کند ساختار جهانی را با اصول خاص و دور زدن نقش سازمان ملل نقض کند، کشور‌های عضو ناتو تلاش می‌کنند اوکراین را وارد مدار خود کنند و سلاح‌های هجومی به رژیم کی‌یف بدهند که مساله را سخت‌تر می‌کند.

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد: روسیه تدابیری برای تضمین امنیت و ثبات مرزهایش در نظر خواهد گرفت و به هر گام غیردوستانه و حمله احتمالی پاسخ خواهد داد.

رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه افزود: هیچ جایگزینی برای سیاست مستقل روسیه که تلاش می‌کند مذاکره را براساس برابری با کشور‌ها طبق منشور سازمان ملل، تقویت ثبات و امنیت جهانی، احترام متقابل، منافع مشترک، دموکراسی در روابط با کشور‌ها و تلاش جمعی برای ایجاد راه‌حل‌ها و مقابله با تروریسم پیش ببرد، وجود ندارد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: