سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خبر داد

تعویق در جلسه کمیسیون امنیت با رئیس‌جمهوری

محمود عباس‌زاده مشکینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، از تعویق چند روزه در این برگزاری جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با رئیس جمهور با توجه به فشردگی جلسات رئیس جمهور و سفر استانی ایشان به اردبیل خبر داد.

کد خبر: ۱۱۲۴۲۹
۰۸:۱۵ - ۰۲ آبان ۱۴۰۰

دیدارنیوز ـ محمود عباس‌زاده مشکینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در رابطه با «جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با رئیس جمهور» گفت: با توجه به فشردگی جلسات رئیس‌جمهور و سفر استانی ایشان به اردبیل، این جلسه چند روزی به تعویق افتاد و قرار است زمان دقیق آن به ما اعلام شود.

او در ادامه در رابطه با «انتخابات عراق» گفت: درخصوص انتخابات عراق آنچه را که علاقه‌مندیم و پیگیری می‌کنیم تحقق اراده مردم است، یعنی هر چه مردم به صندوق بریزند همان می‌شود، انتظار داریم انتخابات عراق درست، دقیق و قانونی انجام شود. ارتباط مردم ایران با عراق یک ارتباط تاریخی، مذهبی، عمیق و یک ارتباط عاطفی است که ریشه‌ای تاریخی دارد. هشت سال جنگ تحمیلی که توسط بعثی‌ها علیه مردم ایران راه افتاد را به حساب مردم مسلمان عراق نگذاشتیم، این جنگ توسط حزب بعث شکل گرفت که طراح آن بیگانگان بودند.

عباس‌زاده مشکینی بیان کرد: چنین جنگ و توطئه‌ای در ارتباط عاطفی، میان مردم ایران و عراق تاثیری نگذاشت و شاهد بودیم بلافاصله بعد از سرنگونی رژیم بعث صدام، ارتباط ایران و مردم عراق از سر گرفته شد و در دفاع از امنیت مردم عراق و جنگ نیابتی که بیگانگان با تشکیل و تکثیر و آموزش و تحریک داعش علیه مردم عراق راه انداختند جمهوری اسلامی ایران کنار ملت عراق قرار گرفت. همانطور که مجلس برآمده از اراده مردم عراق، اخراج آمریکایی را از عراق محقق کرد ان‌شاءالله دولت برآمده از رای مردم هم، در مسیر تنظیم یک ارتباط متقابل و دوسویه گام برخواهد داشت.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مطرح کرد: انتظار داریم هیچ مسئولی در منطقه فریب غربی‌ها را نخورد. پشتوانه‌هایی خارج از قدرت منطقه و خارج از خط مشی مقام معظم رهبری فریبی بیش نیست.

او با اشاره به روند مذاکرات بین ایران و عربستان گفت: راهبرد جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی، تعامل با اولویت کشور‌های همسایه و کشور‌های آسیایی و کشور‌های مستقل است البته این به معنای آن نیست که ما با همه کشور‌ها ارتباط نداشته باشیم، علاقمند به یک ارتباط تعاملی با همه کشور‌های دنیا هستیم و در این ارتباط خط قرمز ما منافع ملی و احترام متقابل است.

عباس‌زاده مشکینی افزود: عربستان یکی از کشور‌های قابل توجه منطقه است. خاورمیانه سه کشور پایه دارد که هر کدام یک رکن قدرت در منطقه خاورمیانه محسوب می‌شوند، ایران قدرتمندترین کشور منطقه به لحاظ تاریخی، جغرافیایی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی است.

کشور‌هایی مانند عربستان و ترکیه هم از کشور‌های مهم منطقه هستند و اگر کشور‌های منطقه در ارتباط باهم یک ارتباط هم افزا داشته باشند بیگانگان ناامید می‌شوند و با ناامیدی بیگانگان، منطقه تکان می‌خورد و اقتصاد، منطقه و امنیت منطقه تامین می‌شود.

منبع: برنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: