کوروش مودت، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: با هماهنگی با سرپرست وزارت آموزش و پرورش بنا بر این شد پیشنهاد بدهیم در صفحات مربوط به اقدامات مهم شخصیتها در کتب درسی از علی لندی، نوجوان ایذهای نیز یاد شود.
دیدارنیوز ـ کوروش مودت، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در آیین نمادین آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ که امروز (سوم مهر) در دبیرستان بقیهالله منطقه عیندو اهواز برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم، امنیت، ۳۰۵ شهید فرهنگی و دوهزار و ۸۳۴ شهید دانشآموز اظهار کرد: یاد و خاطره دانشآموز شجاع خوزستانی علی لندی که اقدامی شجاعانه انجام داد را گرامی میداریم.
وی افزود:با هماهنگی با سرپرست وزارت آموزش و پرورش بنا بر این شد که با هماهنگی اداره کل نوسازی مدارس خوزستان یک بنای آموزشی به نام «علی لندی» نامگذاری شود و پیشنهاد بدهیم که در صفحات مربوط به اقدامات مهم شخصیتها در کتب درسی هم از این دانشآموز یاد شود.
همچنین، دانشآموزان عضو اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان کل کشور در نامهای به سرپرست وزارت آموزش و پرورش خواستار ثبت قهرمانی «علی لندی» در کتب درسی شدند.
در متن این نامه آمده است: «در ایام اربعین حسینی و در آغازین روزهای ماه مهرو مهرورزی، کبوتری سبکبال ازخانواده بزرگ آموزش و پرورش در امتداد خط سرخ علی اکبر حسین (ع) مهربانانه به آسمان پرکشید و خبر عروجش، شوک بزرگی به احوال همگان وارد کرد و همه را آزرده خاطر کرد، اما در برابر قضا و مشیت الهی، چارهای زیباتر از رضا و تفویض امور به او نیست.
بدینوسیله مراتب تسلیت و همدردی خود را قلبا اعلام و ازحیٌِ سبحان، پروردگار مهربان، برای حضرتعالی، دست اندرکاران نظام تعلیم و تربیت اسلامی، خانواده گرانقدرش و تمامی داغداران، صبری سجادگونه و برای آن مهاجر الی الله، علو درجات و تحیات را خواستاریم.
امیدواریم به حرمت ایام اربعین حسینی و این ایثار حسین گونه اش در عنفوان دوره نوجوانی، مورد شفاعت حضرتش قرار بگیرد و بر سفره مولی و صاحب این شب و روزها مهمان باشد».
اینجانبان به نمایندگی از تمامی دانش آموزان عضو خانواده بزرگ اتحادیه انجمنهای اسلامی دانش آموزان کل کشور، استدعا داریم چنانکه در هشت سال دفاع مقدس در تک تک رویدادها جوانان و نوجوانان این سرزمین به سان خورشید درخشیدند؛ چون شهید فهمیده ها، بهنام محمدیها و هزاران لاله دیگر که نامشان همیشه هست و یادشان پابرجاست؛ زندگینامه و عمل شهادت گونه و افتخارآمیز این نوجوان آسمانی نیز در کتب درسی مکتوب گشته و مثل داستان دهقان فداکار در ذهن همه دانش آموزان این مرز و بوم ثبت و ضبط گردد؛ باشد که الگویی عملی برای آموختن رفتار انسانهای بزرگ گردد. علی عزیزمان بزرگ مردی بود که داستان ایثارش برای همه درس آموز است».
سازمان بسیج دانش آموزی نیز در پی درگذشت شهادت گونه دانش آموز علی لندی پیامی صادر کرد که در آن آمده است: «تاریخ پر افتخار این سرزمین شاهد دلاوریها و رشادتهای جوانان غیور و جان گذشته بوده است حافظه تاریخی مردم ایران به یاد آورنده صحنههای بدیع و دست پروردههای پدران و مادران ایران زمین است.
یک روز در صحنه مبارزه با رژیم ستم کار پهلوی، یک روز پنجه در پنجه انداختن با دشمن تا بن دندان مسلح رژیم بعث عراق روز دیگر صحنه خدمترسانی به مردم آسیب دیده از سیل زلزله بی آبی و کرونا؛ این بار نوجوانی از نسل حسین فهمیدهها و بهنام محمدیها ققنوس وار خود را برای نجات همنوعان و هم وطنان گرفتار به آتش انداخت و با بذل جان عزت و شرف و ایثار را معنی دوباره بخشید.
علی لندی این نوجوان شجاع در ایام مقارن با شروع سال تحصیلی از مدرسه شجاعت و ایثار فارغ التحصیل گشت و به نماد فداکاری بدل شد تا الگویی برای نوجوانان و جوانان امروز باشد.
سازمان بسیج دانش آموزی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این نوجوان سلحشور و با تسلیت به خانواده محترم آن عزیز و عموم دانش آموزان از خداوند متعال برای ایشان طلب علو درجات مینماید».