بیماری قارچ سیاه چه اندازه خطرناک است؟

یک متخصص چشم پزشکی درباره عوامل بروز بیماری قارچ سیاه گفت: قارچ سیاه اطراف چشم را می گیرد و معمولا در برابر درمان مقاوم است و جواب بدی به درمان می دهد و در بسیاری از موارد منجر به نابینایی فرد و حتی مرگ می شود.

کد خبر: ۱۰۶۴۲۹
۱۱:۴۳ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۰

 

دیدارنیوز: علیرضا رمضانی، متخصص چشم در پاسخ به این سوال که گفته می شود قارچ سیاه مربوط به بیماری کرونا است و در شدیدترین حالت منجر به کوری می شود. ارتباط این بیماری با کرونا چیست؟ اظهار داشت: اگر منظور از قارچ سیاه موکور باشد باید با جراحان پلاستیک چشم صحبت شود. این بیماری یک عفونت قارچی است که در بیمارانی با ضعف ایمنی بالا و یا بیماران دیابتی دیده می شود. قارچ سیاه اطراف چشم را می گیرد و معمولا در برابر درمان مقاوم است و جواب بدی به درمان می دهد و در بسیاری از موارد منجر به نابینایی فرد و حتی مرگ می شود. کسی که به این بیماری مبتلا می شود معمولا مشکلات عدیده ای در بدن خود دارد و این هم مزید بر علت می شود و فرد را از بین می برد. همانطور که در بیماران کرونایی دیده شده است.

وی در مورد اینکه آیا می توان گفت پایین بودن سیستم ایمنی بدن در زمان ابتلا به بیماری کرونا می تواند منجر به بروز قارچ سیاه شود؟ تصریح کرد: این بیماری ها از فردی به فرد دیگر منتقل نمی شود بلکه به دلیل پایین بودن ضعف ایمنی این بیماری که فرصت طلب است بر بیمار غلبه می کند و به این صورت نیست که بگوییم از تخت بغلی و از بیمار دیگری مبتلا شده اند بلکه به دلیل ضعف بدنی این عارضه در بیمار پیدا می شود و رشد می کند.

دکتر رمضانی در خصوص اینکه غیر از دیابتی ها چه افراد دیگری در معرض خطر هستند؟ گفت: تمام بیمارانی که ضعف ایمنی دارند؛ مثل کسانی که شیمی درمانی می شوند و مصرف کورتون دارند و یا کسانی که سرطان دارند در معرض خطر هستند.

این چشم پزشک درباره اینکه راهی برای پیشگیری و یا درمان این بیماری وجود دارد؟ افزود: برای درمان از آنتی بیوتیک استفاده می شود و برای پیشگیری بهترین راه بالا بردن سطح ایمنی بدن فرد و کنترل دیابت است. بهترین کار کنترل قند است.

منبع: شفقنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: