چگونه از خطر سرطان‌زایی غذا‌های کبابی بکاهیم؟/ اینفوگرافیک

اولین چیزی که باید در راستای سلامت بدن خود بدانیم، نحوه درست استفاده از غذا است؛ خواه از نظر انتخاب آن به روش سالم و یا روش‌های پخت و پز و ارائه آن در یک قالب سالم و متعادل. در واقع روش غلط پخت و پز می‌تواند باعث ایجاد بیماری‌های جدی و از دست رفتن مواد مغذی غذا شود. در اینفوگرافیک زیر چند روش جلوگیری از خطر سرطان‌زایی غذا‌های کبابی را ببینید.

کد خبر: ۱۰۰۴۹۰
۱۳:۴۵ - ۲۳ تير ۱۴۰۰
منبع: اقتصاد24
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر: