تیتر امروز

مولوی پیام‌آور عشق و زندگی و مداراست نه خشونت و نفرت/ مولوی با عشق زمختی خدای متکلمان را می‌گیرد/ مولانا یک عاشق خلاق رقصنده است که به همه پیشنهاد رقصیدن در اوج می‌کند تا بر غم و اندوه بتازند
در چهلمین برنامه دیدار اندیشه با ناصر مهدوی مطرح شد:

مولوی پیام‌آور عشق و زندگی و مداراست نه خشونت و نفرت/ مولوی با عشق زمختی خدای متکلمان را می‌گیرد/ مولانا یک عاشق خلاق رقصنده است که به همه پیشنهاد رقصیدن در اوج می‌کند تا بر غم و اندوه بتازند

در چهلمین برنامه دیدار اندیشه، مقارن با سالروز تولد جلال‌الدین محمد بلخی؛ مولوی با ناصر مهدوی با موضوع "مولوی، معلم عشق و زندگی" گفت‌و‌گو کردیم.
گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گزینه نظامی همچنان روی میز/ شبکه التغییر: آمادگی ایران با جنگنده‌های جدید روسی/ سخنگوی دولت: آماده مذاکره مستقیم بودیم، ویتکاف نیامد

این صد و بیست و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم
در گفت‌وگوی دیدار در برنامه «اقتصاد پلاس» با یک فعال رسانه‌ای مطرح شد

داریوش سجادی: اقتصاد و فشار تحریم‌ها، دلیل کاهش همراهی مردم/ نیازمند بازنگری و مدیریت دقیق‌تر در حوزه‌های اقتصادی هستیم

داریوش سجادی، فعال رسانه‌ای در برنامه «اقتصاد پلاس» در رسانه دیدارنیوز گفت: پایگاه اجتماعی نظام امروز دیگر همچون سال ۵۷ نیست.
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی مطرح کرد

برخی‌ها تحریم را نعمت می‌دانند!/ نیاز کشور به اصلاحات ساختاری و تقویت احزاب

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده سابق مجلس با بیان اینکه برخی‌ها تحریم را نعمت دانسته و مکانیسم ماشه را غنیمت بر می‌شمارند، گفت: بزرگان کشور تندرو‌ها را سر جای خود بنشانند.

کد خبر: ۱۹۰۹۲۹
۱۲:۲۸ - ۱۲ مهر ۱۴۰۴

برخی‌ها تحریم را نعمت می‌دانند!/ نیاز کشور به اصلاحات ساختاری و تقویت احزاب

دیدارنیوز: نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه هیچ منطقی بر نگاه عده‌ای حاکم نیست. تحریم‌ها را نعمت دانسته و مکانیسم ماشه را غنیمت بر می‌شمارند.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی در گفت‌و‌گو با ایسنا، با اشاره به مهم‌ترین چالش‌های پیش روی ثبات اتحاد ملی، بیان کرد: واقعیت این است تا زمانی که یکسری تفکرات بسیار تند که اصلا مشخص نیست برای چه در کشور ایجاد شد، وجود دارد موضوع اتحاد ملی همواره دچار چالش خواهد شد. عده‌ای در داخل کشور حضور دارند که به نوعی اتحاد مردم را خسارت برای خود تلقی می‌کنند. تا زمانی که این تفکرات در کشور وجود دارد ما هیچ گاه به نتیجه نخواهم رسید.

بزرگان کشور تندرو‌ها را سر جای خود بنشانند

وی معتقد است: عمدتا این نگاه‌های تندرو در نهایت به منافع مادی ختم می‌شود و برخی‌ها از این اختلاف نفع می‌برند. حال این نفع می‌تواند به شکل مستقیم یا به شکل غیرمستقیم باشد. متاسفانه امروز کشور درگیر تندروی‌هایی است که به شدت به کشور آسیب می‌رساند. واقعیت این است که باید بزرگان کشور این تندرو‌ها را سرجای خود بنشانند.

متاسفانه همواره به دنبال یک قهرمان می‌گردیم

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: متاسفانه هیچ منطقی بر نگاه عده‌ای حاکم نیست. تحریم‌ها را نعمت دانسته و مکانیسم ماشه را غنیمت بر می‌شمارند. گویی در فضای دیگری زندگی می‌کنند. این تفکرات بسیار مخرب است. متاسفانه ما همواره دنبال یک قهرمان می‌گردیم. هیچ گاه به این فکر نمی‌کنیم که باید از درون خود را تقویت کرده و احزابی داشته باشیم که امورات کشور را پیش ببرد.

کشور نیازمند اصلاحات ساختاری و تقویت احزاب است

وی تاکید کرد: همیشه دنبال این بودیم تا یک قهرمان آمده و کشور را نجات دهد در حالی که ما باید یکسری اصلاحات ساختاری اساسی انجام دهیم. احزاب باید جان بگیرند. آنگاه می‌توانیم کاری مبتنی بر پایه دموکراسی انجام دهیم.

بدون شک دشمن از تفرقه درون کشور سود می‌برد

جعفرزاده ایمن آبادی بیان کرد: قطعا دشمن از تفرقه در داخل کشور سود می‌برد؛ چه بسا پایه و اساس این تفرقه را خود دشمن پایه ریزی کرده باشد. شک نداشته باشید که دشمن طالب این است که تفرقه در داخل ادامه داشته باشد. ما باید عاقل باشیم و مانع این هدف شویم. همواره بیشترین ضربه را از این تندروی‌ها خورده‌ایم.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۲ مهر
امروز شنبه ۱۲ مهر
امروز شنبه ۱۲ مهر
امروز شنبه ۱۲ مهر
پرطرفدارترین ها