تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
نماینده سابق مجلس می‌گوید نظام به این نتیجه رسیده که باید از تندرو‌ها عبور کند

جعفرزاده: تندروها به مرگ خود نزدیک شده‌اند/ ترامپ برای تغییر حکومت ناتوان شد

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تندروها به مرگ خود نزدیک شده‌اند، گفت: ترامپ برای تغییر حکومت در ایران «ناتوان» شد.

کد خبر: ۱۸۶۷۷۱
۱۳:۱۴ - ۱۶ تير ۱۴۰۴

جعفرزاده: تندروها به مرگ خود نزدیک شده‌اند/ ترامپ برای تغییر حکومت ناتوان شد

دیدارنیوز: نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، گفت: ترامپ و نتانیاهو گمان می‌کردند که با یک جرقه می‌توانند مردم را به خیابان بکشند، غافل از این‌که «وطن» فصل مشترک همه احزاب، گروه‌ها، اقوام و ملیت‌ها در داخل ایران است.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی در گفت‌و‌گو با ایسنا، با اشاره به اهمیت حفظ انسجام ملی برای رفع تهدید‌های خارجی، بیان کرد: نکته حائز اهمیت این است که نقش جاسوس‌های نفوذی هم می‌تواند مثبت و هم منفی باشد. به خاطر پول مفتی که این جاسوس‌ها از صهیونیست‌ها دریافت می‌کردند؛ یکسری اخبار‌های خلاف واقع را به این رژیم منتقل کردند البته ما هم در داخل کشور مشکلات و بحران‌هایی در حوزه‌های مختلف داشته‌ایم.

مردم ایران پیرامون پارامتر «وطن» با هیچ کس تعارف ندارند

وی اظهار کرد: این جاسوس‌ها به ترامپ و نتانیاهو گفته بودند که مردم ایران آماده یک جرقه هستند؛ غافل از این‌که مردم ایران در یک پارامتر با هیچ کس تعارف ندارند. وطن فصل مشترک همه احزاب، گروه ها، اقوام و ملیت‌ها در داخل ایران است. صهیونیست‌ها با این تفکری غلط فکر می‌کردند می‌توانند مردم را به خیابان بکشند؛ دست به این اشتباه زدند. اما یک اتفاق رخ داد و آن انسجام ملی بود.

کین دشمنان یک سرمایه بزرگ اجتماعی برای ایران ایجاد کرد

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ایران کشوری است که می‌تواند سرمنشا تحولات باشد. اسلام زمانی حفظ خواهد شد که ایران حفظ شود. امروز همه به این نتیجه رسیده‌اند که اگر ایران حفظ شود، اسلام نیز حفظ خواهد شد. امروز یک سرمایه بزرگ اجتماعی به شکل ناخواسته و از کین دشمنان برای ایران ایجاد شده است. این سرمایه اجتماعی که محصول جنگ دوازده روزه و خون پر برکت شهداست، وفاق و انسجام ملی است.

وفاق و آشتی ملی محصول جنگ دوازده روزه است

وی تاکید کرد: جهت ارتقای کشور باید وفاق و انسجام ملی ایجاد شده حفظ شود. بنده امروز صبح مصاحبه یک خانم استاد دانشگاه را گوش کردم که از مخالفان نظام بود و می‌گفت «من چمدان خود را بسته بودم که به ایران برگردم، اما بعد ناامید شدم». این نشان می‌دهد که ایران شکست ناپذیر است. مردم ایران غیرتمند هستند. مردم ایران برای حفظ وطن خود هشت سال ایستادگی کردند. ۱۲ روز که چیزی نیست. ما سرمایه‌های بزرگی را از دست دادیم، اما به محصول خیلی بزرگی هم دست پیدا کردیم. این محصول یکپارچگی، وفاق و آشتی ملی است.

نظام به این نتیجه رسیده که باید از تندرو‌ها عبور کند

وی افزود: امیدوار هستم بتوانیم انسجام ملی، این محصول ارزشمند را حفظ کنیم. اگر امروز برخی از تندرو‌ها و افراطیون عربده می‌کشند به خاطر این است که نظام به این نتیجه رسیده که باید از این افراد عبور کند. این‌ها متوجه‌اند که به روز‌های پایانی و مرگ خود نزدیک شده‌اند. امروز هیچ راهی غیر از حفظ انسجام ملی نداریم. مادامی که پشتوانه مردمی وجود نداشته باشد هیچ سلاحی کارآیی ندارد. هم ترامپ و هم نتانیاهو فهمیدند که مردم ایران پای وطن خود ایستاده‌اند.

ترامپ برای تغییر حکومت در ایران «ناتوان» شد

جعفرزاده‌ایمن‌آبادی خاطر نشان کرد: این‌که ترامپ می‌گوید ما نمی‌خواهیم حکومت ایران را تغییر دهیم، به خاطر این است که نمی‌تواند. این موضع از روی نخواستن نیست. این حاصل از ناتوانی ترامپ و نتانیاهو است. آنان همه زور خود را زدند. اما دیدند مردم حکومت را قبول دارند. به مدیریت‌های ما ایراداتی وارد است، اما مردم پای آن ایستاده‌اند. امیدوار هستیم مسئولان رده بالای کشور از این ایستادگی و یکپارچگی مردم درس گرفته باشند.

وی ادامه داد: حتی برخی زندانیان سیاسی ما در این ایام به دفاع از وطن برخواستند در برابر فردی خونخوار که ادعا دارد برای نجات مردم ایران برخواسته است. تمام سابقه نتانیاهو کودک کشی و نسل کشی است. در همین جنگ ۱۲ روزه دیدیم که خانم باردار و کودک زیر دو ماه را به شهادت رساند. همه اینها بار دیگر خوی خونخواری نتانیاهو را به تصویر کشید. امیدوارم که مسئولان از همبستگی مردم درس گرفته و پای این ملت ایستاده و خطا‌ها را جبران کنند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر