تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
طرح مجلس انقلابی برای جلوگیری از پیوستن ایران به CFT

مهاجری: برخی نمایندگان علیه دولت‌ها و مجالس قبلی عقده‌گشایی می‌کنند/ این‌ها فکر کردند مملکت صاحب ندارد

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا درباره طرح سه فوریتی مجلس برای جلوگیری از پیوستن ایران به CFT گفت: نمایندگانی که اصلا مصلحت مردم و کشور برای شان مهم نیست، مجددا دارند علیه دولت‌ها و مجالس قبلی رفتاری عقده گشایانه از خود نشان می‌دهند. این نمایندگان فکر کردند مملکت صاحب ندارد و می‌توانند مملکت را به هم بریزند که قطعا اینطور نمی‌شود.

کد خبر: ۱۹۱۳۹۸
۱۱:۱۲ - ۲۱ مهر ۱۴۰۴

مهاجری: برخی نمایندگان علیه دولت‌ها و مجالس قبلی عقده‌گشایی می‌کنند/ این‌ها فکر کردند مملکت صاحب ندارد

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی گفت: حالا برخی نمایندگان که حرف شان به جایی هم نمی‌رسد، نه مقبولیتی در جامعه دارند و فقط برای اینکه بگویند ما هم هستیم، طرحی ۳ فوریتی تدوین کردند؛ این طرح هم به سرنوشت طرح ۳ فوریتی خروج از ان پی تی دچار می‌شوند.

مجمع تشخیص مصلحت نظام بالاخره مصوبه CFT را با لحاظ شروطی پذیرفت، اما در اقدامی تعجب برانگیز حالا جمعی از نمایندگان مجلس با ارائه طرحی سه‌فوریتی قصد دارند، از تودیع اسناد الحاق ایران به کنوانسیون CFT جلوگیری کنند.

محمد مهاجری در گفت‌و‌گو با نامه نیوز درباره طرح سه فوریتی جلوگیری از پیوستن ایران به CFT گفت: این قانون در مجلس دهم تصویب شد، سال‌ها در مجمع تشخیص مصلحت مسکوت ماند، در نهایت تأیید شد. شخصا معتقدم بلاتکلیفی این مصوبه در مجمع تشخیص مصلحت نظام، اتفاقی خلاف مصلحت کشور و معیشت مردم بود.

وی افزود: چندی پیش قانون الحاق ایران به CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام تأیید شد، اما نمایندگانی که اصلا مصلحت مردم و کشور برای شان مهم نیست، مجددا دارند علیه دولت‌ها و مجالس قبلی رفتاری عقده گشایانه از خود نشان می‌دهند. حتما حرف این نمایندگان به جایی نخواهد رسید یعنی خودشان را سرکار گذاشتند و تلاش آنها به جایی نخواهد رسید.

این عضو شورای اطلاع رسانی دولت یادآور شد: اقلیتی در مجلس است که می‌داند هیچ جایگاهی در جامعه ندارد و فقط برای مطرح کردن خودش کار‌هایی انجام می‌دهد که دیده شوند. مثل بچه‌هایی که می‌خواهند با کار‌های غیر عادی نظر‌ها را به خود جلب کنند. این گروه از نمایندگان نیز رفتار کودکانه انجام می‌دهند.

وی افزود: جالب اینجاست که همان مجمع تشخیص با ترکیب قبلی که CFT را معلق گذاشت، حالا آن را تأیید کرد یعنی این طور نبود که ترکیب مجمع تشخیص عوض شود و حالا ترکیب جدید الحاق به CFT را تأیید کند. حالا برخی نمایندگان که حرف شان به جایی هم نمی‌رسد، نه مقبولیتی در جامعه دارند و فقط برای اینکه بگویند ما هم هستیم، طرحی ۳ فوریتی تدوین کردند؛ این طرح هم به سرنوشت طرح ۳ فوریتی خروج از ان پی تی دچار می‌شوند.

مهاجری گفت: این نمایندگان فکر کردند مملکت صاحب ندارد و می‌توانند مملکت را به هم بریزند که قطعا اینطور نمی‌شود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها