تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.
صدا و سیما هر آدمی که بداخلاق‌تر و عصبانی‌تر از او وجود نداشت را به تلویزیون آورد

مهاجری: بستن فضای مجازی و رسانه هیچ کمکی به روایت درست نمی‌کند/ مرجعیت رسانه‌ای به سمت اینترنشنال و بی‌بی‌سی رفت

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه فضای مجازی و رسانه را ببندیم هیچ کمکی به روایت درست نمی‌کند، گفت: اتفاقی که الان به دلیل قطع اینترنت افتاده این است که عملا تا مدتی مرجعیت رسانه‌ای به سمت ایران اینترنشنال و بی‌بی‌سی رفته بود البته بی‌بی‌سی کمی حرفه‌ای‌تر رفتار می‌کرد، اما ایران‌اینترنشنال که کاملا در جهت اهداف اغتشاش عمل می‌کرد. وقتی رسانه‌های داخلی را به دلیل قطع اینترنت از اطلاع‌رسانی محروم می‌کنید، عملا آب به آسیاب آن طرف ریختن است.

کد خبر: ۱۹۴۸۲۰
۱۷:۲۹ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۴

مهاجری: بستن فضای مجازی و رسانه هیچ کمکی به روایت درست نمی‌کند/ مرجعیت رسانه‌ای به سمت اینترنشنال و بی‌بی‌سی رفت

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: آدم از ترس مرگ، خودکشی نمی‌کند اینکه فضای مجازی و رسانه را ببندیم هیچ کمکی به روایت درست نمی‌کند. من منکر این نیستم که ممکن است یک سری دروغ‌ها از طرف رسانه‌های خارجی منتشر شود یا تحت نفوذ ضدانقلاب اطلاعات غلطی را منتشر کنند، اما این دلیل نمی‌شود که مجرای اطلاع‌رسانی درست را هم با این کار ببندیم؛ بنابراین فکر می‌کنم باز شدن فضای مجازی زیانش به مراتب کمتر از سود آن است.

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره قطع اینترنت و تاثیر آن بر کسب و کار‌ها و از بین رفتن مرجعیت رسانه‌های داخلی به دنبال قطع اینترنت گفت: در اینکه دشمن ممکن است از هر وسیله ارتباطی برای ضربه زدن استفاده کند، تردیدی نیست، اما اینکه به این بهانه همه چیز را تعطیل کنیم هم درست نیست؛ مانند این است که بگوییم دشمن از ماشین هم استفاده کرده تا به محل اغتشاش برسد بنابراین باید استفاده از خودرو را هم ممنوع کرد؛ این حرف غلطی است.

وی ادامه داد: اتفاقی که الان به دلیل قطع اینترنت افتاده این است که عملا تا مدتی مرجعیت رسانه‌ای به سمت ایران اینترنشنال و بی‌بی‌سی رفته بود البته بی‌بی‌سی کمی حرفه‌ای‌تر رفتار می‌کرد، اما ایران‌اینترنشنال که کاملا در جهت اهداف اغتشاش عمل می‌کرد. وقتی رسانه‌های داخلی را به دلیل قطع اینترنت از اطلاع‌رسانی محروم می‌کنید، عملا آب به آسیاب آن طرف ریختن است.

این فعال سیاسی گفت: اینکه برخی می‌گویند که اگر اینستاگرام و تلگرام زودتر قطع می‌شد این اتفاقات نمی‌افتاد یا کمتر می‌افتاد، به نظرم آدرس غلط دادن است. در حالی که اگر اطلاع‌رسانی درست از طریق رسانه داخلی انجام می‌شد چه بسا روایتگری اول حوادث رسانه‌های داخلی بودند، همچنین نقص عملکرد صدا و سیما هم به عصبانیت بیشتر مردم منجر شد و نه تنها به آرامش مردم کمک نکرد شاید عصبانی‌تر هم کرد.

مهاجری گفت: در چنین مواقع بحرانی است که صدا و سیما باید نقش آفرینی کند و شخصیت‌های محوری و معتدل و متعادل را بیاورد تا مردم را قانع کنند و با مردم حرف بزنند، اما صدا و سیما هر آدمی که بداخلاق‌تر و عصبانی‌تر از او وجود نداشت را به تلویزیون آورد. در همان روز جمعه که آن اتفاقات افتاد، این باعث خشونت شد. حالا روزی که ان‌شاءالله این قضایا تمام شود و زنگ حساب برسد، باید صدا و سیما را در این باره بازخواست کرد.

وی ادامه داد: قبول دارم که در شرایط بحران ممکن است برخی تصمیماتی که در صدا و سیما گرفته می‌شود، اموری باشد که از روی ناچاری اتخاذ شده است، اما به نظر من سیاست مدون رسانه‌ای برای وضعیت بحران وجود ندارد و اگر الان جلوی آن را نگیریم، ممکن است چند وقت دیگر مجددا بحران دیگری به وجود بیاید و در این صورت نمی‌توانیم فضای رسانه را آنگونه که می‌خواهیم به اهداف حاکمیتی خودمان نزدیک کنیم.

این فعال سیاسی اصولگرا درباره اینکه برخی مدعی شده‌اند به دلیل جلوگیری از ارسال برخی تصاویر، عدم بازگشایی اینترنت یا محدودیت در دسترسی‌ها اتفاق افتاده است، گفت: آدم از ترس مرگ، خودکشی نمی‌کند اینکه فضای مجازی و رسانه را ببندیم هیچ کمکی به روایت درست نمی‌کند. من منکر این نیستم که ممکن است یک سری دروغ‌ها از طرف رسانه‌های خارجی منتشر شود یا تحت نفوذ ضدانقلاب اطلاعات غلطی را منتشر کنند، اما این دلیل نمی‌شود که مجرای اطلاع‌رسانی درست را هم با این کار ببندیم؛ بنابراین فکر می‌کنم باز شدن فضای مجازی زیانش به مراتب کمتر از سود آن است.

مهاجری درباره آسیب دیدن کسب و کار‌ها به دلیل قطع اینترنت بین‌الملل گفت: برخی‌ها فکر می‌کنند منظور از کسب و کار‌ها این است که فقط فردی در اینستاگرام جنسی را می‌فروخته است، اما در واقع وقتی فضای بین‌الملل بسته می‌شود، افرادی که تجارت می‌کنند با حمل و نقل بین‌المللی کار می‌کنند و چیز‌های فراوانی نظیر آن و حتی حمل و نقل داخلی و تجارت داخلی هم ضربه فراوانی خورده است.

این فعال سیاسی اصولگرا گفت: من نمی‌دانم اعداد و ارقامی که درباره ضربه اقتصادی گفته می‌شود تا چه اندازه قرین به صحت است، اما آنچه که مشخص است این است که اینقدر این داستان متواتر است که می‌توان فهمید که زیان‌های فراوانی وارد شده است و ادامه این داستان باعث می‌شود که نارضایتی ناشی از مسائل اقتصادی ناشی از قطعی اینترنت به نارضایتی‌های قبلی اضافه شود و خودش یک جرقه جدیدی را ایجاد کند.

برچسب ها: محمد مهاجری
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
پرطرفدارترین ها