تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
این تحریم‌ها به ادعای آمریکا از برنامه‌های نظامی ایران حمایت کرده‌اند

تحریم‌های آمریکا علیه ۲۹ نهاد مرتبط با ایران

دولت ایالات متحده آمریکا امروز پنجشنبه اعلام کرد که ۲۹ نهاد (شامل ۲۶ شرکت و سه آدرس) را به فهرست نهاد‌های محدودشده وزارت بازرگانی آمریکا اضافه کرده است.

کد خبر: ۱۹۱۲۱۴
۱۷:۰۷ - ۱۷ مهر ۱۴۰۴

تحریم‌های آمریکا علیه ۲۹ نهاد مرتبط با ایران

دیدارنیوز: وزارت بازرگانی آمریکا اسامی چندین شرکت در کشور‌های ترکیه، امارات و چین را به فهرست نهاد‌های تحت تحریم این وزارتخانه اضافه کرد.

این تحریم‌ها شرکت‌هایی در چین (۱۶ شرکت و ۳ آدرس)، ترکیه (۹ شرکت) و امارات متحده عربی (۱ شرکت) را هدف قرار داده که به ادعای آمریکا از برنامه‌های نظامی ایران حمایت کرده‌اند.

این اقدام به طور خاص شرکت‌هایی را هدف قرار داده که در خرید قطعات الکترونیکی آمریکایی مورد استفاده در پهپاد‌های مسلح نقش داشته‌اند. شرکت‌های قرارگرفته در این فهرست، از جمله شرکت‌هایی در چین و هنگ‌کنگ، اکنون از دریافت صادرات آمریکایی بدون مجوز ویژه دولت منع شده‌اند.

وزارت بازرگانی آمریکا گفته که درخواست‌های صادرات به این شرکت‌ها به دلایل «امنیت ملی» معمولاً رد خواهد شد.

تحریم‌های ثانویه آمریکا، که شرکت‌ها و نهاد‌های خارجی را به دلیل تعامل با ایران هدف قرار می‌دهد، از سال ۱۹۹۶ (با قانون تحریم‌های ایران و لیبی) آغاز شده و در سال‌های اخیر، به ویژه پس از خروج آمریکا از برجام در ۲۰۱۸، تشدید شده است. 

این تحریم‌ها اغلب به عنوان ابزار‌های جایگزین جنگ برای پیشبرد سیاست خارجی آمریکا توجیه می‌شوند، اما با انتقادات شدیدی از سوی کشور‌های مختلف رو‌به‌رو هستند. چین این تحریم‌ها را به دلیل دخالت در تجارت میان کشور‌ها «دست‌درازی‌های قضائی» توصیف می‌کند و ایران از آن به عنوان «تروریسم اقتصادی» و «نقض حقوق بشر» یاد کرده است.

ترکیه، با روابط اقتصادی نزدیک به ایران (مانند تجارت گاز و نفت)، تحریم‌های ثانویه را «فراسرزمینی» و تهدیدی برای حاکمیت ملی می‌بیند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر