بین الملل - برگزیده

بی‌اعتمادی عمیق تهران به واشنگتن
رابرت مالی از حملات به ایران و نقش ترامپ گفت

بی‌اعتمادی عمیق تهران به واشنگتن

رابرت مالی، فرستاده سابق دولت آمریکا در امور ایران گفت: مقامات ایرانی می‌گویند «دونالد ترامپ» نه یکبار و دوبار بلکه سه بار به آنها خیانت کرده و این موضوع منجر به بی‌اعتمادی عمیق تهران به واشنگتن شده است.
نعیم قاسم: اگر یک دست باشیم، اسرائیل از خاک‌مان خارج می‌شود
آنچه که در لبنان رخ می‌دهد، یک تجاوز تمام عیار است

نعیم قاسم: اگر یک دست باشیم، اسرائیل از خاک‌مان خارج می‌شود

نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان گفت: مقاومت اقدامی برای بیرون کردن اشغالگر است و رویکرد مقاومت، رویارویی با دشمن اسرائیلی است. امروز اگر یک دست باشیم، اسرائیل از خاک ما خارج می‌شود و تجاوزات متوقف می‌گردد و اسیران آزاد می‌شوند.
آژانس از اعمال نفوذ سیاسی غرب پرهیز کند
عراقچی در گفت‌و‌گو با لاوروف مطرح کرد

آژانس از اعمال نفوذ سیاسی غرب پرهیز کند

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به رویکرد سازنده ایران در قبال آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر ضرورت پرهیز آژانس از اعمال نفوذ سیاسی غرب تاکید کرد.
ظریف: زمان به سود ما نیست
تنها راه‌حل، مذاکره مستقیم با آمریکا است

ظریف: زمان به سود ما نیست

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه پیشین کشورمان معتقد است که زمان به سود ایران نیست و تنها راه‌حل، مذاکره مستقیم با آمریکا است.
پشت درهای شرم‌الشیخ/ توجیه «عراقچی» معنایی ندارد
نگاهی به معادلات سیاسی و دیپلماتیک تهران برای رد دعوت مصر

پشت درهای شرم‌الشیخ/ توجیه «عراقچی» معنایی ندارد

محمد ایرانی، سفیر پیشین کشورمان در کویت، لبنان و اردن درباره عدم حضور ایران در اجلاس شرم‌الشیخ گفت: به نظر من باید بین حضور و بین مشارکت یک تفاوت قائل بشویم. به این معنا که حضور ایران در اجلاس شرم‌الشیخ یک اتفاق مثبت می‌بود و اگر هیئتی از ایران، در هر سطحی در مصر حضور پیدا می‌کرد، یک فرصت می‌بود و تصور نمی‌کنم اتفاق خاصی هم برای ما می‌افتاد. اما مسئله مشارکت چیز دیگری است. مشارکت به این معناست که هیئتی از ایران به اجلاس شرم‌الشیخ برود و در تمام بحث‌ها و روند‌های طرح ۲۰‌ماده‌ای ترامپ حضور فعال داشته باشد. اما ما می‌توانستیم به مصر برویم، در عین حضور فعال، خطوط قرمز و ملاحظات خودمان را به همه طرف‌ها اعلام کنیم.
سفارتخانه‌های ونزوئلا در نروژ و استرالیا تعطیل شد
پس از اعطای جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر مخالفان

سفارتخانه‌های ونزوئلا در نروژ و استرالیا تعطیل شد

تنها چند روز پس از اعطای جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر مخالفان ونزوئلا، این کشور اعلام کرد که سفارتخانه‌هایش در نروژ و استرالیا را تعطیل می‌کند.
ترامپ: ایران می‌خواهد تحریم‌ها برداشته شوند
همزمان با امضای سند آتش‌بس غزه در مصر مطرح شد

ترامپ: ایران می‌خواهد تحریم‌ها برداشته شوند

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دوشنبه شب در مصر درباره ایران ادعا کرد: آن‌ها نمی‌توانند با چنین تحریم‌های شدیدی به این وضعیت ادامه دهند. در مقطعی خواهند گفت که می‌خواهند این تحریم‌ها برداشته شود. من فکر می‌کنم در نهایت اوضاع به خوبی پیش خواهد رفت و ایران خواهد خواست به توافق برسد.
بیانیه وزارت خارجه در پاسخ به اظهارات ترامپ در اسرائیل
ایرانیان با تکیه بر فرهنگ و میراث غنی تاریخی خود، اهل منطق، گفت‌و‌گو و تعامل هستند

بیانیه وزارت خارجه در پاسخ به اظهارات ترامپ در اسرائیل

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در کنست اسرائیل بیانیه‌ای منتشر کرد که در بخشی از آن آمده است: آمریکا به‌عنوان بزرگترین مولد تروریسم در جهان و حامی رژیم تروریست و نسل‌کش صهیونیستی هیچ صلاحیت اخلاقی برای اتهام‌زنی به دیگران ندارد.
در فضای پر ابهام کنونی نباید سیاست خشم و قهر را دنبال کنیم/ احتمال سقوط کابینه نتانیاهو
علی بیگدلی مطرح کرد

در فضای پر ابهام کنونی نباید سیاست خشم و قهر را دنبال کنیم/ احتمال سقوط کابینه نتانیاهو

علی بیگدلی، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی با بیان اینکه احتمال سقوط کابینه نتانیاهو وجود دارد، گفت: در فضای پر ابهام کنونی ما نباید سیاست خشم و قهر را دنبال کنیم و در نقطه انجماد باقی بمانیم و لازم است رویکردی آشتی‌جویانه اتخاذ کنیم و دیپلماسی منطقه‌ای خود را تغییر دهیم. ما راهی جز دیپلماسی نداریم.
برگزیده ها بیشتر