تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
در جلسه اقتصاد دریامحور مطرح شد

انتقاد رئیس‌جمهور از نبود برنامه منسجم در مناطق آزاد و بنادر

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در ادامه جلسات اقتصاد دریامحور، از نبود یک برنامه منسجم در مناطق آزاد و فعالیت‌های بنادر کشور انتقاد کرد.

کد خبر: ۱۷۷۱۳۰
۱۷:۰۸ - ۲۵ آذر ۱۴۰۳

انتقاد رئیس‌جمهور از نبود برنامه منسجم در مناطق آزاد و بنادر

دیدارنیوز: رئیس جمهور با انتقاد از نبود یک برنامه منسجم در مناطق آزاد و فعالیت‌های بنادر کشور، گفت: در مرحله اول باید با بهره‌گیری از مشاوران مجرب در سطح جهانی که تجربه موفقی در توسعه و رونق‌بخشی به بنادر بزرگ دنیا داشته‌اند، به یک برنامه و نقشه عملیاتی برسیم و سپس براساس آن برنامه‌ریزی اقدامات را آغاز کنیم، تا وقتی که چنین برنامه‌ای وجود ندارد، هر اقدامی در این حوزه به نتیجه دلخواه نخواهد رسید.

مسعود پزشکیان صبح امروز یکشنبه در ادامه جلسات اقتصاد دریامحور، با اشاره به وجود مناطق آزاد متعدد و ظرفیت بنادر کشورمان، بر برنامه‌ریزی صحیح جهت ارتقای کیفی فعالیت‌ها در اقتصاد دریامحور تأکید و خاطرنشان کرد: تلاش داریم در این جلسات مشخص کنیم که چه برنامه و هدفی برای توسعه اقتصاد دریامحور و توسعه تجارت دریایی در مناطق آزاد و بنادر داریم.

رئیس جمهور با انتقاد از نبود یک برنامه منسجم در این زمینه افزود: پیشنهاد من این است که در مرحله اول باید با بهره‌گیری از مشاوران مجرب در سطح جهانی که تجربه موفقی در توسعه و رونق‌بخشی به بنادر بزرگ دنیا داشته‌اند، به یک برنامه و نقشه عملیاتی برسیم و سپس براساس آن برنامه‌ریزی اقدامات را آغاز کنیم، تا وقتی که چنین برنامه‌ای وجود ندارد، هر اقدامی در این حوزه به نتیجه دلخواه نخواهد رسید.

پزشکیان «تکمیل کریدور‌های ریلی و جاده‌ای برای اتصال بنادر کشورمان به یکدیگر» را یک ضرورت خواند و اظهار داشت: وزارت راه موظف است برای جلسه بعد برنامه خود را در مورد این کریدور‌ها به صورت کامل ارائه دهد و همچنین لیستی از مشاورین مجرب و با کیفیت در جهان تهیه شود که بتوانیم با آن‌ها برای یک برنامه‌ریزی صحیح در بنادر وارد مذاکره شویم.

رئیس جمهور به برخی ضعف‌های قانونی جهت رونق بنادر و مناطق آزاد اشاره کرد و افزود: در صورتی که بعد از تهیه نقشه و برنامه عملیاتی مذکور مشخص شود نیاز به تغییر قانون برای رونق مناطق آزاد اقتصادی و بنادر وجود دارد، می‌توانیم با هماهنگی مجلس لوایح لازم را ارائه دهیم.

پزشکیان به تنوع برنامه‌ها و کارویژه‌های مناطق آزاد اقتصادی در دنیا اشاره و خاطرنشان کرد: برای ایجاد تنوع در فعالیت‌ها در مناطق آزاد، می‌توان از ظرفیت‌های دانشگاه‌های کشور به شکل گسترده‌تر استفاده کرد، اما همان طور که گفتم باید اول نقشه راه ما در مناطق آزاد و بنادر مشخص باشد.

رئیس جمهور در پایان سخنان خود با اشاره به بنادر شمالی ایران، علاوه بر تأکید بر افزایش ظرفیت تجاری این بنادر، خاطرنشان کرد: بنادر شمالی ظرفیت بالایی در گردشگری دارند و می‌توان با توافق با سایر کشور‌های دریای خزر برنامه‌های مفصلی در حوزه گردشگری و مسافرت‌های دریایی ایجاد کرد.

در این جلسه، علاوه بر رئیس جمهور، معاون اول رئیس جمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور، وزرای صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، کشور، رئیس سازمان برنامه و بودجه و علی عبدالعلی‌زاده، نماینده رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور نیز حضور داشتند و رضا مسرور، دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد نیز گزارشی از وضعیت مناطق آزاد کشور ارائه کرد که در این گزارش ضمن ارائه آماری از ظرفیت‌های فعال مناطق آزاد و بنادر کشور، از قوانین دست و پاگیر و سختگیرانه برای تجارت در مناطق آزاد انتقاد شده و خواستار رفع این قوانین شده بودند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر