تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
ویژه‌برنامه ملی «تا ابد، ایران»

پزشکیان: با این مردم رفتار نادرستی داشتیم/ واکنش به ادعای ساخت بمب اتم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در ویژه‌برنامه ملی «تا ابد ایران» با اشاره به اینکه گا‌ها با این مردم رفتار نادرستی داشتیم ولی وقتی پای ایران به میان آمد، مردم جانانه به میدان آمدند، گفت: ما قصد ساختن بمب اتم نداریم ولی جو درست کرده‌اند که ایران قصد ساخت بمب اتم دارد. آنها چرا در حملات خود به افراد غیرنظامی و بیمارستان‌ها حمله کردند؟ مگر نمی‌گفتید ایران قصد ساخت بمب اتم دارد. چرا در حملات خود افراد غیرنظامی را هدف قرار دادید؟ ادعای ساخت بمب اتم هم دروغ بود و ما بمب اتم درست نمی‌کنیم.

کد خبر: ۱۸۷۵۳۰
۱۳:۰۶ - ۳۱ تير ۱۴۰۴

پزشکیان: ادعای ساخت بمب اتم دروغ است

دیدارنیوز: رئیس جمهور گفت: دشمنان ادعا دارند که نباید به ایران اجازه داد تا بمب اتم بسازد. ما قصد ساختن بمب اتم نداریم ولی جو درست کرده‌اند که ایران قصد ساخت بمب اتم دارد.

مسعود پزشکیان ظهر امروز - سه شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - در ویژه‌برنامه ملی «تا ابد ایران» درباره عملکرد رسانه‌های فارسی زبان اظهار کرد: وقتی گاهی این رسانه‌ها را می‌بینم، تحمل گوش دادن ندارم که چرا آدم از انسانیت تهی می‌شود که اینگونه حرف می‌زند؟

رئیس جمهور در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی، بیان کرد: کشوری درست کرده‌اند که هرگاه دلش خواست به هر جا حمله می‌کند و هر کسی را بخواهد، ترور می‌کند. واقعا این جنایات را می‌توان تحمل کرد؟

پزشکیان بیان کرد: دشمنان ادعا دارند که نباید به ایران اجازه داد تا بمب اتم بسازد. ما قصد ساختن بمب اتم نداریم ولی جو درست کرده‌اند که ایران قصد ساخت بمب اتم دارد. آنها چرا در حملات خود به افراد غیرنظامی و بیمارستان‌ها حمله کردند؟ مگر نمی‌گفتید ایران قصد ساخت بمب اتم دارد. چرا در حملات خود افراد غیرنظامی را هدف قرار دادید؟ ادعای ساخت بمب اتم هم دروغ بود و ما بمب اتم درست نمی‌کنیم.

پزشکیان در ادامه با اشاره به لزوم توجه به مردم، گفت: گا‌ها با این مردم رفتار نادرستی داشتیم ولی وقتی پای ایران به میان آمد، مردم جانانه به میدان آمدند. این مردم برای حفظ این آب و خاک، اختلافات را کنار گذاشتند. درود به شرف، عزت و سربلندی این مردم.

وی تاکید کرد: ما خدمتگزار و نوکر این مردم هستیم. صادقانه تلاش می‌کنیم هرآنچه از دست‌مان برمی‌آید برای مردم انجام دهیم. تا جایی که جان داریم این راه را ادامه می‌دهیم و قدردان مردم عزیر کشورمان هستیم. ما این راه را ادامه خواهیم داد. قدردان کسانی هستیم که با همه دلخوری‌ها آمدند و ایران را تنها نگذاشتند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان