تیتر امروز

افزایش تعداد فوتی‌های بندر شهید رجایی به ۲۵ نفر/ اطلاعیه سازمان مدیریت بحران/ عمان تسلیت گفت
حادثه تلخ و دردناک در جنوب کشور (بروزرسانی می‌شود)

افزایش تعداد فوتی‌های بندر شهید رجایی به ۲۵ نفر/ اطلاعیه سازمان مدیریت بحران/ عمان تسلیت گفت

در حادثه انفجار روز (شنبه) در بندر شهید رجایی بندرعباس در هرمزگان، متاسفانه طبق آمار‌ها تا ساعت ۱۰:۰۰ صبح امروز یکشنبه، ۲۵ نفر جان خود را از دست دادند و بیش از ۸۰۰ نفر مصدوم شدند.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.
در آیین بزرگداشت چهلمین سال تاسیس وزارت اطلاعات مطرح شد

پزشکیان: دشمنان به دنبال ایجاد نارضایتی و ناآرامی هستند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری با بیان اینکه دولت قدردان زحمات سربازان گمنام امام زمان است و از آن‌ها در مسیر ایفای مسئولیت‌های خود حمایت می‌کند، گفت: دشمنان به دنبال ایجاد نارضایتی و ناآرامی و سوار شدن بر امواج آن هستند.

کد خبر: ۱۸۰۶۶۷
۲۰:۰۷ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳

پزشکیان: دشمنان به دنبال ایجاد نارضایتی و ناآرامی هستند

دیدارنیوز: رئیس جمهور گفت: دولت قدردان هم زحمات و تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در عرصه‌های مختلف است و از آن‌ها در مسیر ایفای مسئولیت‌های خود حمایت به عمل می‌آورد و در کنار آن‌ها تلاش می‌کند با مدیریت کانون‌ها و بستر‌های مستعد بروز اختلاف و ناآرامی دشمن را در رسید به اهدافش ناکام بگذارد.

مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه در «یادواره سراسری شهدای جامعه اطلاعاتی و بزرگداشت چهلمین سال تاسیس وزارت اطلاعات»، ضمن تبریک این مناسبت اظهار داشت: امیرالمومنین (ع) می‌فرمایند که سلامت و امنیت دو نعمت بزرگ، اما مجهول هستند که تا وقتی از آن‌ها برخورداریم، قدرشان را نمی‌دانیم؛ امروز در عین حال که دشمنان به دنبال ایجاد نارضایتی و ناآرامی و سوار شدن بر امواج آن هستند، مردم به برکت تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در امنیت و آرامش زندگی می‌کنند.

پزشکیان: دشمنان به دنبال ایجاد نارضایتی و ناآرامی هستند

رئیس جمهور با قدردانی از مجاهدت‌های خاموش سربازان گمنام امام زمان (عج) افزود: دشمن امیدوار است با ایجاد اختلاف و نارضایتی میان قومیت‌ها، مذاهب و جنسیت‌ها و نیز کارگران، بازنشستگان و گروه‌های مختلف اجتماعی دیگر، در جامعه ناآرامی ایجاد کند، لذا در کنار تلاش‌های دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی، ما مسئولین نیز وظیفه داریم عوامل، بستر‌ها و کانون‌های ایجاد ناآرامی را که ممکن است مورد سواستفاده دشمن قرار گیرد، برطرف کنیم.

پزشکیان اختلاف و دعوا را لبه پرتگاه توصیف و تصریح کرد: این وحدت و انسجام است که ما را در برابر توطئه‌های دشمنان محفوظ نگاه می‌دارد. اگر دست در دست هم دهیم قادر خواهیم بود در برابر تمام توطئه‌ها بایستیم. ما در درون دولت نیز حول اجرای سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری، با یکدیگر وفاق و انسجام ایجاد کرده‌ایم.

رئیس جمهور منیت را ریشه ایجاد اختلاف و تفرقه عنوان و خاطرنشان کرد: خداوند به ما تاکید فرموده که حتی در ارتباط با کسانی که دوست ما نیستند، با قلب گشاده، زبان ملایم و مهربان و با اخلاق خوش سخن بگوییم، تحمل خود را نسبت به همدیگر بالا ببریم و اگر نتوانستیم مشکلی را حل کنیم، حداقل با زبان تلخ با دیگران برخورد نکنیم.

پزشکیان اضافه کرد: آموزه‌های اسلام به ما تاکید می‌کنند که حتی با محکوم و مجرم نیز با زبان خوش و محترمانه برخورد کنیم و اگر بنا بر مجازات مجرمی بود، حتما به اندازه جرمی که مرتکب شده مجازات شود؛ وقتی این آموزه‌ها و دستورات را با حقوق بشر مقایسه کنیم، می‌بینیم که منشور اخلاقی ما بسیار متعالی‌تر است و فقط باید به دقت به آن عمل کنیم.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه باید تلاش کنیم زمینه سرمایه‌گذاری ایرانیان داخل و خارج از کشور در عرصه ایجاد رونق اقتصادی را فراهم کنیم، اظهار داشت: دشمن به دنبال این است که در دل سرمایه‌گذاران هراس ایجاد و شکاف‌های اجتماعی را فعال کند، اما شما و ما باید در کنار هم با همکاری و هم‌افزایی همه ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها، با تسهیل شرایط مشارکت همه ایرانیان در رشد و رونق اقتصاد کشور، مانع از تحقق اهداف دشمن شویم.

پزشکیان تصریح کرد: دولت قدردان هم زحمات و تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان در عرصه‌های مختلف است و از آن‌ها در مسیر ایفای مسئولیت‌های خود حمایت به عمل می‌آورد.

پیش از سخنان رئیس جمهور، وزیر اطلاعات نیز در سخنانی گزارشی مفصل از ۴۰ سال تلاش مخلصانه و بی‌ادعای سربازان گمنام امام زمان (عج) ارائه کرد.

در این مراسم همچنین از منشور خدمات ۴۰ ساله و برنامه‌های آتی وزارت اطلاعات، رونمایی و تمبر چهلمین سال تاسیس وزارت نیز توسط پزشکیان ابطال شد.

رئیس جمهور همچنین با اهدای لوح از خانواده‌های ۵ شهید جامعه اطلاعاتی کشور تجلیل کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۰۷ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۰۷ ارديبهشت
امروز يکشنبه ۰۷ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها