تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
پزشکیان در گفت‌وگوی تلفنی با نخست وزیر‌ مالزی مطرح کرد

گناه ایران این است که از مردم مظلوم فلسطین دفاع می‌کند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در گفت‌وگو با نخست وزیر‌ مالزی اعلام کرد: گناه ما این است که از مردم مظلوم فلسطین و حقوق انسانی آنها دفاع و از ظلم و ستمی که به این مردم مظلوم می‌رود، متنفر هستیم؛ مستکبرین عالم این را گناه می‌دانند و برای همین به ما فشار می‌آورند.

کد خبر: ۱۸۸۲۳۲
۱۱:۲۰ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۴

گناه ایران این است که از مردم مظلوم فلسطین دفاع می‌کند

دیدارنیوز: رئیس جمهور با تاکید بر لزوم تلاش جمعی کشور‌های اسلامی برای جلوگیری از تداوم فاجعه انسانی در غزه گفت: فجایعی که توسط رژیم صهیونیستی در غزه روی می‌دهد، برای هیچ انسان آزاده‌ای قابل قبول نیست و امیدوارم کشور‌های اسلامی با دیپلماسی فعال و فشار‌های دیپلماتیک مانع ادامه این جنایات در غزه شوند و در برابر آن با انسجام و وحدت و مسئولانه برخورد کنند.

مسعود پزشکیان صبح امروز چهارشنبه ۱۵ مرداد، در مکالمه تلفنی با انور ابراهیم، نخست وزیر مالزی، با تاکید بر لزوم تلاش جمعی کشور‌های اسلامی برای جلوگیری از تداوم فاجعه انسانی در غزه اظهار داشت: فجایعی که توسط رژیم صهیونیستی در غزه روی می‌دهد، برای هیچ انسان آزاده‌ای قابل قبول نیست و امیدوارم کشور‌های اسلامی با دیپلماسی فعال و فشار‌های دیپلماتیک مانع ادامه این جنایات در غزه شوند و در برابر آن با انسجام و وحدت و مسئولانه برخورد کنند.

رئیس جمهور یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران همواره از حقوق ملت مظلوم فلسطین دفاع کرده و دیگر کشور‌های اسلامی نیز باید موضعی قوی‌تر و فعال‌تر برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و غزه اتخاذ کنند؛ تلاش جمعی در زمینه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی در غزه راهگشا خواهد بود.

پزشکیان با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، تصریح کرد: گناه ما این است که از مردم مظلوم فلسطین و حقوق انسانی آنها دفاع و از ظلم و ستمی که به این مردم مظلوم می‌رود، متنفر هستیم؛ مستکبرین عالم این را گناه می‌دانند و برای همین به ما فشار می‌آورند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از این مکالمه خواستار توسعه همکاری‌ها با مالزی و تقویت تعاملات در همه حوزه‌های فی‌مابین دو کشور شد.

نخست وزیر مالزی نیز در این گفت‌وگوی تلفنی، ضمن محکوم کردن جنایات اسرائیل در غزه اظهار داشت: دولت مالزی بیانیه شدید الحنی علیه جنایات اسرائیل در غزه صادر کرده و همچنین تلاش‌های دیپلماتیک وسیعی برای توقف نسل‌کشی در غزه در جریان است؛ امیدواریم با همکاری و همیاری سایر کشور‌های اسلامی بتوانیم جلوی این جنایات را بگیریم.

انور ابراهیم همچنین با تاکید بر توجه ویژه دولت متبوعش به همکاری با جمهوری اسلامی ایران، به پزشکیان در زمینه تلاش برای تقویت تعاملات در همه حوزه‌ها اطمینان داد و گفت: دولت و ملت مالزی برای جمهوری اسلامی ایران احترام ویژه‌ای قائل هستند.

نخست وزیر مالزی در پایان ضمن تشکر از دعوت رئیس جمهور کشورمان، برای سفر به ایران، اعلام آمادگی کرد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی