تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
در سفر رئیس‌جمهور به قزوین مطرح شد

پزشکیان: در جنگ اخیر، کشورهای دوست کمک نکردند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در جریان سفر به قزوین گفت: ما در جریان جنگ، ظاهرا باید از کشورهای دوست به ما کمک می‌کردند، اما کمک نکردند.

کد خبر: ۱۹۱۶۵۸
۱۶:۱۲ - ۲۹ آبان ۱۴۰۴

پزشکیان: در جنگ اخیر، کشورهای دوست کمک نکردند

دیدارنیوز: رئیس جمهور با بیان اینکه هیچ سرمایه‌ای برای کشور ارزشمندتر از نیروی انسانی نیست، گفت: همه تلاش ما بر این است که نیروی انسانی، فرزندان و دانش آموزان ما برای ساختن و توسعه کشور درست آموزش ببینند و تربیت شوند.

«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴، در ادامه برنامه‌های سفر به قزوین، در نشست نهضت توسعه عدالت آموزشی، گفت: مشکلات امروز جامعه بخاطر این است که فرزندان و دانش آموزان ما درست تربیت نشده‌اند و آموزش درستی نگرفته‌اند، به عنوان یک مسئول نمی‌پذیرم که فرزندان ما از آموزش و تربیت درست و عادلانه برخوردار نباشند.

پزشکیان با بیان اینکه در مسیر ساختن کشور و انجام امور از جمله توسعه و عدالت آموزشی اگر فقط به کمک‌های دولتی چشم داشته باشیم به نتیجه نخواهیم رسید، گفت: با مشارکت مردم و همکاری جمعی و همگانی می‌توانیم به هدف مطلوب و مورد نظر برسیم، باید همه دست به دست دهیم و با همکاری و تلاش، مشکلات را حل کنیم و با سعی و تلاش مسیر را به سمت توسعه و موفقیت طی کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه فرزندان و دانش آموزان ما اگر آموزش و تربیت درست داشته باشند، برترین خواهند بود، گفت: فرزندان ما نباید هیچ چیزی کمتر از دیگران داشته باشند، تربیت و آموزش باید به گونه‌ای باشد که نیروی انسانی مورد نیاز را برای توسعه و ساختن کشور تربیت کند نه اینکه نوجوانان و جوانان ما سودای خارج رفتن در سر داشته باشند، باید به گونه‌ای باشد که اگر هم برای کسب علم و تخصص به خارج می‌روند، دوباره برگردند و برای ساختن کشور خود تلاش کنند.

پزشکیان با قدردانی از کمک‌های مردمی و خیرین برای بهبود شرایط آموزشی و ساخت مدارس در نقاط مختلف کشور، گفت: کمک‌های مردمی بسیار ارزشمند و ستودنی است، اما در نگاه و هدف ما برای اجرای عدالت آموزشی، ساختمان و کلاس درس گام اول است، هدف اصلی و نهایی ما آموزش و تربیت درست با صداقت و شفافیت و اجرای عدالت است و اینکه خواستن و توانستن را در ذهن فرزندان و دانش آموزان تقویت کنیم که برای حل مشکلات کشور راه پیدا کنند یا راه مناسب را بسازند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه اگر تلاش کنیم و دست به دست هم دهیم برای غلبه بر همه مشکلات و بحران‌ها راه پیدا خواهیم کرد، گفت: منتظر نیستیم که از جای دیگری به ما کمک کنند و خودمان کشورمان را خواهیم ساخت و با رفع موانع و مشکلات، موفق خواهیم شد، کمیت و کیفیت آموزش فرزندان ما نباید از هیچ جای دنیا عقب‌تر باشد.

پزشکیان با بیان اینکه اگر ما روحیه همکاری و همدلی و دوستی را در جامعه ایجاد کنیم، هیچ دشمنی نمی‌تواند به این مردم چشم طمع بدوزد، تصریح کرد: فرزندان و دانش آموزان ما باید یاد بگیرند که صادق باشند، با هم کار کنند، پشتیبان یکدیگر باشند و بدانند که اگر دست به دست هم بدهند، می‌توانند همه مشکلات خود را حل کنند. کافی است این باور در ذهن بچه‌ها شکل بگیرد که هیچ مشکلی وجود ندارد که نشود آن را حل کرد. وقتی این باور در ذهن آنها شکل گرفت، هر مشکلی که پیش بیاید، آنها قادر به حل آن خواهند بود.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: تلاشمان بر این است کاری کنیم تا بچه‌های ما با کیفیت مناسب، اخلاق مناسب، رفتار مناسب و با پایبندی به این آب و خاک، این سرزمین و به پدران و مادران خود و گذشته شان تربیت شوند ما نباید مدارسی بسازیم و نام آنها را مدارس نخبگان بگذاریم، درحالی که آرزو و آمال ۹۰ درصد دانش‌آموزانش این باشد که از کشور خارج شوند. به نظر من، این یک فاجعه است.

پزشکیان افزود: ما در جریان جنگ، ظاهراً باید از کشورهای دوست به ما کمک می‌کردند، اما این کمک‌ها نکردند. من به عنوان کسی که اکنون اینجا ایستاده‌ام، به هیچ‌وجه چشم امیدی به هیچ‌کس جز خدا و مردم خودمان ندارم. اگر این‌ها بخواهند کمک کنند یا نخواهند، ما باید از این بحران بیرون بیاییم و بیرون خواهیم آمد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر