سال تحصیلی گذشته
به گفته عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس؛ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا و تعطیلی مدارس، سه میلیون و ۵۰۰ هزار دانشآموز برای بهرهمندی از آموزش مجازی، موبایل و تبلت نداشتند، بنابراین از تحصیل بازماندند.
موازنه مهاجرتی در کشور به هم ریخته و به نظر میرسد الگوی مهاجرتی تغییر کرده است. مدیر گروه جمعیتشناسی دانشگاه علامه طباطبایی میگوید: اگر فکری به حال این وضعیت نشود مهاجرتهای داخلی به شدت افزایش مییابد. دیگر نمیتوان از این موضوع غافل ماند، زیرا با امنیت ملی کشور گره خورده است.
سرهنگ محمد نادربیگی، رئیس پلیس آگاهی البرز گفت: فردی که با معرفی خود به عنوان مامور پلیس اقدام به ۴۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری از یکی از شهروندان کرده بود، توسط پلیس آگاهی این استان دستگیر شد.
شرکت داروسازی فایزر قصد دارد درخواست استفاده از واکسن کووید-۱۹ خود را در کودکان کمتر از ۱۲ سال ارایه کند.
دکتر محمدرضا مهدیزاده، مدیر کل انتقال خون استان تهران با اشاره به افزایش اعمال جراحی و در نتیجه افزایش نیاز به خون و فرآوردههای آن گفت: ذخایر خون استان تهران در شرایط شکنندهای قرار گرفتهاند و از شهروندان تهرانی دعوت میکنم تا همچون همیشه از بیماران نیازمند به خون حمایت کنند و با پیشقدم شدن در اهدای خون کمک کنند تا وضعیت به حالت متعادل برگردد.
وزارت بهداشت هند اعلام کرد با ثبت ۱۸ هزار و ۷۹۵ مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا و مرگ ۱۷۹ نفر در شبانه روز گذشته، این کشور به سمت کاهش آمار ابتلا و مرگ پیش میرود.
مصطفی قانعی، عضو کمیته ملی واکسن کرونا با تاکید بر اینکه کشور باید برای یک سال ذخیره راهبردی واکسن کرونا داشته باشد، گفت: اگر همه تولیدکنندگان واکسن داخلی تا بهمن مجوز مصرف عمومی بگیرند، ممکن است دوباره انواع مختلفی از واکسن را هم بخواهیم.
اعظمسادات موسوی، رئیس انجمن متخصصین زنان و مامایی ایران گفت: تشخیص زودهنگام سرطان سبب درمان موفقیتآمیز آن خواهد شد، ولی شرایط کرونا سبب شد بیماران دیرتر به پزشک مراجعه کنند یا درمان آنها با تأخیر و چالش همراه شود.
دکتر علیرضا پارساپور، دبیر کمیته ملی اخلاق بالینی کشور درباره امکان اجباری شدن تزریق واکسن از منظر اخلاق پزشکی توضیحاتی ارائه کرد.
چند شرکت داروسازی بر سر تولید داروی ضدویروسی ویژه درمان کووید-۱۹در حال رقابت هستند و انتظار میرود تا پایان پاییز مراحل کارآزمایی بالینی آنها به پایان برسد.