تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
نرخ ارز در ایران

قیمت دلار؛ هیجان بازار تخلیه شد +جدول

قیمت دلار در روز دوشنبه با افزایش نزدیک به سه هزار تومانی بازگشایی شد و به نظر می‌رسد هیجان‌های دو روز ابتدایی هفته از بازار تخلیه شده و فروشنده در بازار کمتر از روز‌های شنبه و یکشنبه است.

کد خبر: ۱۸۲۸۱۱
۱۴:۵۸ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۴

قیمت دلار؛ هیجان بازار تخلیه شد +جدول

دیدارنیوز: قیمت دلار در شروع معاملات روز دوشنبه با افزایش نزدیک به سه هزار تومانی بازگشایی شد و با رشد پلکانی تا قیمت ۸۷ هزار تومان بالا آمد. به نظر می‌رسد هیجان‌های دو روز ابتدایی هفته از بازار تخلیه شده و فروشنده در بازار کمتر از روز‌های شنبه و یکشنبه است.

قیمت دلار در شروع معاملات روز دوشنبه با افزایش ارزش بازگشایی شد. این اسکناس که در دو روز ابتدایی هفته جاری با کاهش‌های قابل توجهی مواجه شد، امروز رشد نزدیک به چهار هزار تومانی دارد و با قیمت ۸۷ هزار تومانی در حال معامله است.

قیمت دلار؛ هیجان بازار تخلیه شد +جدول

معاملات بازار ارز در شروع هفته پایانی فروردین تحت تاثیر رخداد‌های سیاسی و خوش‌بینی نسبت به آینده سیاسی، میان ایران و آمریکا قرار گرفت. در روز‌های اخیر صف فروش در بازار ارز شکل گرفت و معامله‌گران معتقدند بودند این فروش‌ها هیجانی است و از ترس ریزش‌های بیشتر در هفته‌های آتی رخ داده است.

موضوع مذاکره میان ایران و آمریکا که در هفته آتی مقرر است در مسقط برگزار شود؛ سیگنالی است که به نظر می‌رسد می‌تواند مانع رشد‌های شارپی و برگشت قیمت دلار به سقف ارزش شود. برخی فعالان بازار ارز می‌گویند بازار‌های مالی اثر اخبار مساعد هفته‌های آتی را پیش‌خور کرده است و در صورتی که خبر‌های مساعد دیگری در خصوص مذاکره میان ایران و آمریکا منتشر شود نیز، قیمت دلار دیگر ریزش‌های سنگین روز‌های اخیر را نخواهد داشت.

قیمت درهم ۱۰۰۰ تومان بالا رفت

قیمت درهم روز دوشنبه روی رقم ۲۴ هزار و ۴۰۰ تومانی در حال معامله است و نسبت به روز یکشنبه رشد هزار تومانی دارد. قیمت تتر با رشد نزدیک به دو هزار تومانی نسبت به روز گذشته در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۸۷ هزار و ۲۰۰ تومانی در حال معامله است.

این ارز دیجیتال با قیمت دلار در یک کریدور در حال معامله است. قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۴ هزار و ۹۸۰ تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۹ هزار و ۷۸۰ تومانی معامله شد.

دلار توافقی ۶۹ هزار تومانی شد

 قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز دوشنبه ۲۵ فروردین رشد ۳۶۰ تومانی داشت و روی رقم ۷۱ هزار و ۸۹ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز ۳۵۰ تومان رشد داشت و با قیمت ۶۹ هزار و ۱۵۳ تومانی کشف شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر