اقتصادی - برگزیده

فرصت‌های اقتصادی در سایه دیپلماسی
مسقط؛ نقطه عطفی در روابط ایران و امریکا

فرصت‌های اقتصادی در سایه دیپلماسی

روزنامه اعتماد در گزارشی به مذاکرات ایران و آمریکا در عمان پرداخت و از قول علی باقری، فعال سیاسی نوشت: «مذاکرات اقتصادی با آمریکا به ویژه در قالب توافقات تجاری و جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی، می‌تواند زمینه‌ساز تحولی بزرگ در وضعیت اقتصادی ایران باشد. در حال حاضر، دولت ایران با استفاده از دیپلماسی اقتصادی توانسته فضای مناسبی را برای بهبود روابط با آمریکا فراهم کند که نتیجه آن، شانس موفقیت بیشتر در مذاکرات و بهبود شرایط معیشتی مردم خواهد بود.»
قیمت طلا و سکه؛ کاهش ارزش بعد از اخبار مساعد/ سکه امامی چند؟ +جدول
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

قیمت طلا و سکه؛ کاهش ارزش بعد از اخبار مساعد/ سکه امامی چند؟ +جدول

قیمت طلا و سکه که در چهارمین روز هفته با رشد ارزش قابل توجهی بازگشایی شد، بعد از اخبار مساعد در خصوص مذاکره میان ایران آمریکا با کاهش ارزش همراه شد. قیمت سکه امامی سه‌شنبه ۲۶ فروردین با رشد ۵۸۰ هزار تومانی روی رقم ۸۰ میلیون ۱۹۰ هزار تومانی ایستاد.
خبرهای خوش، دلار را پایین کشید
پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

خبرهای خوش، دلار را پایین کشید

قیمت دلار با اظهارات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه قدم‌های ابتدایی (مذاکرات) خوب برداشته شده است، به کریدور ۸۰ هزار تومانی برگشت. قیمت دلار در آخرین معامله روز سه‌شنبه با رقم ۸۸ هزار و ۳۰۰ تومانی معامله شد.
فروش بلیت قطار‌های اردیبهشت آغاز شد

فروش بلیت قطار‌های اردیبهشت آغاز شد

پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری اردیبهشت ماه از امروز (۲۶ فروردین) آغاز شد و پیش‌فروش حضوری بلیت‌های این بازه زمانی نیز، از ساعت ۱۰ تا ۱۲ امروز از طریق مراکز مجاز فروش حضوری انجام می‌شود.
گزارش اوپک درباره تولید ماهانه نفت ایران
قیمت نفت سنگین ایران برای دومین ماه متوالی کاهش یافت

گزارش اوپک درباره تولید ماهانه نفت ایران

سازمان کشور‌های صادر کننده نفت (اوپک) در گزارش ماهانه خود از بازار نفت اعلام کرد که قیمت هر بشکه نفت سنگین ایران در مارس، به ۷۴ دلار و ۷۶ سنت رسید که ۲ دلار و ۶۵ سنت معادل ۳.۴ درصد در مقایسه با قیمت ۷۷ دلار و ۴۱ سنت در فوریه، کاهش داشت.
پرطرفدارترین ها