تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور خبر داد

بیش‌از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیرمجاز افغانستانی در ایران/ برخورد سختگیرانه پلیس با جرایم خشن

نادر یاراحمدی، مشاور وزیر و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور از حضور بیش از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیرمجاز افغانستانی در کشور و برخورد سختگیرانه پلیس با اتباعی که جرایم خشن انجام می‌دهند، خبر داد.

کد خبر: ۱۸۲۴۷۲
۰۹:۱۵ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۴

بیش‌از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیرمجاز افغانستانی در ایران/ برخورد سختگیرانه پلیس با جرایم خشن

دیدارنیوز: مشاور وزیر و رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور تعداد اتباع افغانستانی مجاز و غیرمجاز در کشور را شش میلیون و یکصد هزار نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر مجاز، دو میلیون نفر غیرمجاز و دو میلیون نفر در دسته افراد سرشماری شده هستند.

نادر یاراحمدی در گفتگو با ایسنا با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از یک میلیون نفر از اتباع غیر مجاز از کشور طرد شدند، اظهار کرد: از این تعداد ۴۰ درصدشان به صورت خود معرف و داوطلبانه از کشور خارج شده و به کشور افغانستان بازگشتند که در این راستا از اقدامات سختگیرانه پلیس تشکر می‌کنیم.

وی با بیان اینکه برای طرد افراد غیرمجاز که عمده آن‌ها نیز زن و کودک هستند با احتیاط بیشتری اقدامات لازم صورت می‌گیرد، بسیاری از اتباع خارجی فاقد مدرک را افرادی دانست که نه تنها هنجارشکن نیستند؛ بلکه در کشور مشغول به کار می‌باشند، اما، چون غیر مجاز تلقی می‌شوند باید به کشور خود بازگردند.

رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، اظهار کرد: به دلیل جمعیت بالای خانوار‌های مهاجرین افغانستانی و یارانه‌های مختلف حمل و نقل، سوخت و؛ که برای آن‌ها از سوی کشور ایران پرداخت می‌شود، هزینه بالایی را به کشور تحمیل می‌کند؛ این در حالیست که متأسفانه از سوی سازمان‌های بین المللی به کشور ما کمکی نمی‌شود و درخواست ایران بازگشت اتباع افغانستانی غیر مجاز به کشورشان است، هرچند که در این سال‌ها ما برخوردمان با اتباع خارجی به ویژه اتباع افغانستانی همچون مهمان بوده و پذیرای آن‌ها در کشورمان بوده‌ایم.

یاراحمدی در ادامه درباره تشکیل باند‌های جرائم از سوی برخی از اتباع خارجی و برخورد با این افراد نیز تصریح کرد: این افراد کسانی هستند که در دسته افراد خلافکار قرار می‌گیرند و با توجه به اینکه اعمال قانون در کشور برای همه افراد مقیم کشور اعم از اتباع ایرانی و خارجی یکسان است، در صورت تخلف طبق قانون، پلیس با آنان برخورد خواهد کرد.

رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با بیان اینکه سیستم قضایی کشورمان برای اتباعی که مرتکب جرم شده و در زندان به سر می‌برند، اما جرائم خشن انجام نداده‌اند، تسهیلاتی در نظر گرفته است، افزود: در راستای همکاری دو کشور ایران و افغانستان این افراد به کشور افغانستان تحویل داده می‌شوند و ادامه محکومیتشان را در آنجا سپری خواهند کرد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر