تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
یادداشتی از امیر دبیری مهر

«صدیقی» یک فرد نیست

در روزهای اخیر انتقادها از کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران به دلیل ماجرای باغ ازگل به شدت افزایش یافته و حتی برخی وکلای دادگستری خواستار استعفای او هستند. امیر دبیری مهر در یادداشتی به این موضوع اشاره کرده و نوشته است: صدیقی یک فرد نیست؛ نماینده یک تفکری است که ایران را به اینجا رسانده.

کد خبر: ۱۶۳۲۴۴
۰۹:۵۱ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۳

«صدیقی» یک فرد نیست

دیدارنیوز _ امیر دبیری مهر*: کاظم صدیقی یک فرد نیست، یک امام جماعت نیست یک روضه خوان نیست که اگر بود بخاطر داشتن مواضعش بر اساس اصل آزادی بیان و عقیده قابل تحمل بود.

مشکل ما مردم ایران اینجاست که یک مقام با مسوولیت‌های مختلف و شبکه با نفوذ در حاکمیت و برخوردار از ثروت و قدرت است که سخنان و عملکرد او و امثال او که شوربختانه کم هم‌نیستند در زندگی همه ما تاثیرگذار است.

افرادی که گفته‌ها و سخنان و تصمیماتشان نه با عقل نسبتی دارد نه با اخلاق و نه با دین محمدی. بلکه ترکیب و معجونی است از خرافات و موهومات با قصد و نیت دنیاطلبی و قدرت خواهی.

اگر امروز پاسپورت ایرانی اعتبار ندارد
اگر تورم کشور در جهان بی مانند است
اگر سرمایه گذاری خارجی انجام نمی‌شود
اگر جوانان از دین گریزان شدند
اگر اراذل و سارقین و خفت گیر‌ها در شهر مانور قدرت می‌دهند
اگر فاصله طبقاتی بی داد می‌کند
اگر مهر و‌ محبتی بین ملت و دولت وجود ندارد
و هزار، اما و‌اگر دیگر ..

صدقه سر حضور و قدرت و نفوذ جناب صدیقی و امثالهم است که حتی در پی اتهام سو استفاده ۱۰۰۰ میلیارد تومانی و برخلاف نص صریح سیره مولا علی نه از اریکه قدرت کنار می‌روند و نه کنار گذاشته می‌شوند.

واقعا جامعه ایرانی با این همه متخصص و دانشمند شایسته این است که امثالهم در جایگاه و نقش رهبران معنوی و دینی را ایفا کنند؟! حاشا و کلا.

زمانی جوانان همنشینی و‌هم کلامی با موسی صدر و مرتضی مطهری و محمدحسین بهشتی و طالقانی را مایه افتخار و رشد خود می‌دانستند، اما به تدریج کار به جایی رسیده که دانی و دانیم.

من هم این تذکرات را نه از این جهت که تاثیری داشته باشد می‌دهم بلکه می‌گویم تا بدانند این مردم آگاه هستند و می‌فهمند.

* نویسنده، پژوهشگر و مدرس علوم انسانی

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها